Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ελεύθερος φτάνει να μην μιλάει βουλευτής της ΧΑ!


image

Μόλις 10 λεπτά κράτησε η παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο ανακριτικό γραφείο, όπου κλήθηκε να απολογηθεί για τη δράση της Χρυσής Αυγής, κατηγορούμενος για σύσταση, συμμετοχή και
διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
«Είμαι ελεύθερος και έντιμος άνθρωπος, εκπροσωπώ ένα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα και δεν απαντώ σε καμία ερώτησή σας» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στις ανακρίτριες.

Μετά τη σύντομη απολογία του, ο Μιχάλης Αρβανίτης αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους όπως η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η απαγόρευση να μιλάει πολιτικά οπουδήποτε αλλού εκτός της Βουλής!
Οι περιοριστικοί όροι είναι στη διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε ανακριτή. Με την απόφασή τους αυτή, οι ανακρίτριες της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής ουσιαστικά αφαιρούν από τον Μιχάλη Αρβανίτη το δικαίωμα να δίνει συνεντεύξεις, να μιλάει σε εκδηλώσεις του κόμματός του ή οπουδήποτε αλλού σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.