Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Γιάννα και Κουτσούμπας το γλεντάνε με την ΚΝΕ στο ΜΕΓΑΡΟ


koutsoubas-aggelopoulou__article
Έτσι... να πέφτουν οι μάσκες των ΚΚΕδων...

Πόπη Σουφλή
Παραμόνευε ο φωτογράφος, προφανώς δάκτυλος της αντίδρασης και του ..
φασισμού



aggelopoulou_gianna_thodwros
ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ


2013053003242_121136442
Φάτε και έναν ΤΣΕ πίσω δεξιά, έτσι για την επανάσταση

Οι μάσκες πέφτουν και οι λίγοι που πρέπει, θα καταλάβουν

Αφορμή αποτελούν φωτογραφίες από την πρεμιέρα της όπερας Ντον Τζιοβάνι από την Λυρική στο Ηρώδειο  όπου και διακρίνονται  κάποια χαρακτηριστικά στιγμιότυπα, με πρωταγωνιστές τον ανεπάγγελτο και παιδί του κομματικού σωλήνα Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και την καπιταλίστρια Γιάννα Αγγελοπούλου.
Όπως διαβάζουμε σε ενημερωτικό ιστολόγιο, επρόκειτο για ένα «θερμό, θερμότατο ενσταντανέ της Γιάννας Αγγελοπούλου με τον Δημήτρη Κουτσούμπα και τη σύζυγό του. Μάλιστα η κυρία Αγγελοπούλου έσπευσε να συστήσει τον γιο της στον κύριο Κουτσούμπα, αλλά και στον Κώστα Σημίτη που παρακολούθησε την παράσταση μαζί με τη σύζυγό του Δάφνη.
Η Γιάννα Αγγελοπούλου με ένα συγκλονιστικό λευκό jumpsuit, μαυρισμένη, φανερά ευδιάθετη υπήρξε διαχυτική για να εισπράξει τα θερμά χαμόγελα και τη ζεστασιά του ζεύγους Κουτσούμπα».
Η Αγγελοπούλου θυμήθηκε τα νεανικά της χρόνια, όταν υποστήριζε το ΚΚΕ (μ.λ), πριν «σοβαρευτεί» και γίνει αυτό που είναι σήμερα μετά απο αρκετές λιποθυμίες , ο γιόκας της βρήκε ευκαιρία να φλερτάρει και με τους κατεξοχήν εκφραστές του κρατικού καπιταλισμού (Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος) μετά τις περιπτύξεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ταυτόχρονα γνωρίστηκε και με τον Σημίτη προκειμένου να αντιληφθεί από τώρα την γραμμική πορεία στην ζωή του: Μεγάλωμα στην χλιδή, «επαναστάτης» με τα λεφτά του μπαμπά και στο τέλος συνεπής εκφραστής των συμφερόντων του.

Όσο για τον Κουτσούμπα, όταν δεν χρησιμοποιεί τις χιλιοειπωμένες εκφράσεις «ιμπεριαλισμός», «μονοπώλια», «ταξική πάλη», «λαϊκοί αγώνες» κ.τ.λ., φροντίζει να κάνει τις απαραίτητες γνωριμίες με τους πιο δυνατούς εκπροσώπους του καπιταλισμού.
Μας έλειψαν φυσικά απο το συμβάν η Δούρου, για να μας υπενθυμίσει την δημοκρατικότητά της και η Κανέλλη για να μας μιλήσει για τα φασισταριά…
Πηγή
attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.