Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Δεκάδες μαχητές παραδίδονται στο Συριακό Στρατό στη Χομς και αντάρτες τίθενται στις διαταγές του Ασαντ



Του Στρατή Μαζίδη

Πάνω από 50 μαχητές στην επαρχία Χομς της Συρίας παραδόθηκαν στο στρατό σύμφωνα με μέλος της Εθνικής Επιτροπής Συμφιλίωσης ενώ παράλληλα κατέθεσαν και τα όπλα τους.

Η κυβέρνηση της Συρίας επεξεργάστηκε ακόμη 694 υποθέσειςαντικυβερνητικών ανταρτών σύμφωνα με την αμνηστεία που έδωσε ο Μπασάρ Αλ Ασαντ για όσους αντάρτες σταματήσουν τις εχθροπραξίες και παραδώσουν τα όπλα τους.
675 περιπτώσεις στη Νταράα, άλλες 16 στην Ιντλιμπ, 200 το Μάιο στη Χομς όταν την απελευθέρωσε ο συριακός στρατός.
Επιπλέον όμως μεταδίδει το Syria 24 εκατοντάδες ένοπλοι παρέδωσαντα όπλα τους και ανέλαβαν πλέον ως τοπικές αρχές σε διάφορες περιοχές.
Ο αριθμός αυτός δείχνει να αυξάνεται με σταθερό ρυθμό καθώς ο στρατός σημειώνει τη μία επιτυχία μετά την άλλη εναντίον των τρομοκρατικών ομάδων, ανακαταλαμβάνοντας στρατηγικά σημεία με αποτέλεσμα είτε τη διακοπή του ανεφοδιασμού των ανταρτών είτε ην παράδοσή τους είτε τη φυγή τους. 
freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.