Σελίδες

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Και η Εθνική στο σφυρί


Selfie Εθνική Πωλητήριο

Πολύ φοβάμαι ότι μετά τη νίκη της επί της Ακτής Ελεφαντοστού, η Εθνική κινδυνεύει πλέον να πουληθεί και αυτή σε ιδιώτες. Άμεσα. Τώρα που πουλάει και ξεπουλάμε.
Σα να τ’ ακούω τα επιχειρήματα των αναμορφωτών μας:
1. Έτσι κι αλλιώς οι παίκτες της Εθνικής παίζουν σε επαγγελματικές ομάδες, και απλώς αποδεικνύουν με τις επιδόσεις τους ότι ο ανταγωνισμός του ιδιωτικού τομέα είναι που διδάσκει πραγματική μπάλα. Στο κάτω-κάτω όλα πωλούνται παντού, πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο.

2. Από πού κι ως πού να πληρώνει την Εθνική –σήμερα στη Βραζιλία, αύριο αλλού– ο φορολογούμενος που δεν παρακολουθεί ποδόσφαιρο; Και καλά όταν η Εθνική κερδάει. Όταν χάνει όμως;
3. Και τι είναι το ποδόσφαιρο, τέλος πάντων; Όπως πολύ εύστοχα είχε πει, όχι κανένας τυχαίος, αλλά ο μεγάλος, Άγγλος παρακαλώ, ποδοσφαιριστής Γκάρι Λίνεκερ, «το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιγνίδι όπου 22 άνθρωποι κυνηγούν μια μπάλα επί 90 λεπτά και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί.» Οπότε;
Έτσι, λοιπόν που λέτε… Τη βλέπω την Εθνική να περνάει σούμπιτη στο ΤΑΙΠΕΔ.

Τι να μας πει μωρέ η κάθε Κόστα Ρίκα,
Φοβάμαι μόνο τα μυαλά του Χαρδουβέλη Γκίκα.

sotosblog.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.