Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Εθελοντές από την Ευρώπη στο πλευρό των ρωσόφωνων ανταρτών στην Ουκρανία


1


Την είδηση αυτή δεν θα τη δείτε πουθενά διότι η λογοκρισία των Βρυξελλών δεν την «επιτρέπει».




Σύμφωνα με το ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό lifenews.ru, εθελοντές από τη Δύση όπως Ιταλοί, Ισπανοί, Γάλλοι και Καναδοί βρίσκονται στην ανατολική Ουκρανία στο πλευρό των ρωσόφωνων ανταρτών που πολεμάνε κατά της κυβέρνησης του Κιέβου.

Στο Ντονέτσκ, όπως διαβάζουμε, έφτασαν εκπρόσωποι της ιταλικής αντιφασιστικής οργάνωσης «Millennium», οι οποίοι εξέφρασαν την προθυμία τους να υποστηρίξουν τη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ ενάντια στη ναζιστική κυβέρνηση του Κιέβου.
Ο Paul Gubarev, ένας από τους ηγέτες του επαναστατημένου Ντονέτσκ ανάρτησε την είδηση με φωτογραφία στο facebook, είναι η εικόνα που δημοσιεύουμε με τους Ιταλούς αντιφασίστες και τον Gubarev.
2
Οι Ιταλοί εθελοντές επιθυμούν να ασχοληθούν με τη συλλογή και τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στο ρωσόφωνο πληθυσμό που δέχεται άγρια πολεμική επίθεση από την κυβέρνηση του Κιέβου.
Σύμφωνα με τον Gubarev γίνεται πλέον συζήτηση για τη δημιουργία μιας διεθνούς ταξιαρχίας από Ιταλούς, Ισπανούς, Γάλλους και Καναδούς εθελοντές οι οποίοι θα πολεμάνε στο πλευρό των Ρώσων ανταρτών.
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.