Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Μεθύστακας ο Γιούνκερ; «Τα μεθύσια του είναι το χειρότερα φυλαγμένο μυστικό στις Βρυξέλλες»


«Ο Γιούνκερ και τα μεθύσια του είναι το χειρότερα φυλαγμένο μυστικό στις Βρυξέλλες», είπε στη Mail Ευρωπαίος αξιωματούχος, σημειώνοντας πως πολιτικά και προσωπικά, ο Γιούνκερ είναι ακατάλληλος για την Κομισιόν.
Σύμφωνα και με το γερμανικό περιοδικό Spiegel, άνθρωποι που τον ξέρουν καλά, αποκαλύπτουν αδυναμίες σχεδόν άγνωστες το ευρύ κοινό. Κατά άλλους, πάντως, το ότι ο Γιούνκερ έχει πρόβλημα με το ποτό, είναι κοινό μυστικό στο Λουξεμβούργο.

Τον Γιούνκερ έχει καρφώσει και ο διάδοχός του στην προεδρία του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ! Όταν ρωτήθηκε αν επιτρέπεται στις συνεδριάσεις το κάπνισμα και το ποτό είπε: «Πάντα απαγορευόταν. Μόνο πρώην πρόεδρος δεν συμμορφωνόταν»
Το πρόβλημα του Γιούνκερ με το ποτό ήρθε στην επιφάνεια πέρυσι, όταν διέρρευσε η έκθεση ενός πρώην πράκτορα του Λουξεμβούργου, του Andre Kemmer, ο οποίος περιέγραψε μια οργισμένη συνάντηση του τότε πρωθυπουργού με τον επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της χώρας, Marco Mille.
«Χωρίς καμία εισαγωγή άρχισε να λέει στον Mille: "Γ@@@@ όπου, όποιον κι όποτε θέλω, το καταλαβαίνεις; Θα μπορούσες κι εσύ αλλά δεν μπορείς ούτε αυτό να κάνεις!"», έγραφε στην έκθεσή του ο Kemmer και σημείωνε πως αυτή η συμπεριφορά του Γιούνκερ συνεχίστηκε για πέντε λεπτά, αλλά για ηθικούς λόγους, δεν θέλησε να περιγράψει περισσότερα.
Κάθε φορά που ακούει τις φήμες αυτές, ο Γιούνκερ γίνεται έξαλλος. «Δεν έχω πρόβλημα με το ποτό! Αφήστε με ήσυχο, δεν έχω προβλήματα υγείας. Το βρίσκω προσβλητικό να πρέπει συνεχώς να αντιμετωπίζω φήμες που δεν είναι αλήθεια», έχει πει.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.