Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Μνημονιακή Εθνική Ελλάδας: Η ομάδα που σαρώνει (τον λαό)

Μνημονιακή Εθνική Ελλάδας: Η ομάδα που σαρώνει (τον λαό)

Καλή η Εθνική, μας έχει χαρίσει χαρές, έντονες στιγμές αλλά όπως και να το κάνουμε το αληθινά ΜΕΓΑΛΟ αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι αυτό που εφαρμόζει τα μνημόνια στο πετσί μας! Με απόλυτη επιτυχία! Ας θαυμάσουμε τους παικταράδες της!

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: Κάρολος Παπούλιας
Έμπειρος, με μεγάλη καριέρα, ικανός να υπερασπιστεί τα ελληνικά γκολπόστ! Μόνη περίπτωση να φάει γκολ είναι να πεταχτεί να υπογράψει καμία νομοθετική ρύθμιση και να αφήσει την εστία για λίγο μόνη.

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ: Φώτης Κουβέλης
Δε χρειάζονται αναλύσεις. Ο ιδανικός μπακ από τα αριστερά. Ο άνθρωπος ξέρει να παίζει στη γραμμή και μάλιστα αν χρειαστεί να τη βάφει (σε χρώμα κόκκινο). Ακούραστος, δεν αρκείται μόνο στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά μπορεί να κάνει και έξοχες προωθήσεις σεντράροντας από τα αριστερά στους μνημονιακούς επιθετικούς. Δεκάδες οι ασίστ του!
ΣΤΟΠΕΡ: Γιάννης Βρούτσης
Τι να πει κανείς και για την κλάση του Γιάνναρου του Βρούτση. Ο άνθρωπος σταμάτησε από τη δουλειά τους μισούς Έλληνες, θα έχει πρόβλημα να σταματήσει κάνα δύο αντίπαλους επιθετικούς; Στα συν του ότι παραμένει ψύχραιμος ότι και να συμβαίνει γύρω του, δεν πτοείται από τις αποδοκιμασίες και μένει πιστός στο πλάνο της προπονήτριας του.
ΣΤΟΠΕΡ: Μάκης Βορίδης
Νέα είσοδος στην ομάδα αλλά πρόκειται για αυθεντικό ταλέντο. Φαινόταν, εξάλλου, από μικρός πόσο μεγάλος παίκτης (του συστήματος) θα γίνει! Το μόνο μειονέκτημα του είναι ότι καμία φορά το παρακάνει και βλέπει εύκολα την κίτρινη κάρτα. Είναι αμυντικός. τσεκούρι. Ή η μπάλα θα περάσει ή το μνημόνιο.
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ: Αργύρης Ντινόπουλος
Κύριο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του το απαράμιλλο πάθος. Πολλοί επιθετικοί, πάντως, αποφεύγουν να πάνε από την πλευρά του για να μην τον. βλέπουν. Αν ο αντίπαλος είναι λογικός και του δίνει μόνος του τη μπάλα ο Αργύρης είναι πράος. Αν δει ότι ο άλλος έχει διάθεση να τον περάσει βάζει μπροστά τα μεγάλα μέσα. Αρχίζει να φωνάζει. Δεν το αντέχει κανείς.
ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ: Φαήλος Κρανιδιώτης
Φοβερά προσηλωμένος και για εγκεφαλικό παίκτης. Ο αντίπαλος που θα προσπαθεί να καταλάβει πως κινείται στο χώρο κινδυνεύει άμεσα με ισχαιμικό επεισόδιο. Κινείται συνήθως στα δεξιά (έως και τα άκρα δεξιά) αλλά καλύπτει και την αριστερή πλευρά με συνεχή τάκλιν. Πολυεργαλείο.
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ: Πέτρος Τατσόπουλος
Μεγάλος παίκτης. Ξεκινάει από αριστερά αλλά όταν πάρει φόρα δεν τον σταματάει τίποτα. Έχει πάρει τις μισές άμυνες ο τιτάνας. Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία του αρέσει να παίζει περισσότερο στο κέντρο ενώ δε θα έχει κανένα πρόβλημα να πάει και στα δεξιά. Έχει δύο πόδια. Μη σας πούμε και. τρία.
ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ: Άδωνις Γεωργιάδης
Ο απόλυτος μνημονιακός σταρ, παίζει μπάλα ακόμη κι όταν τον πετάξουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα από την ενδεκάδα. Δε χαμπαριάζει αυτός. Θα στηρίζει τα μνημόνια μέχρι το τέλος. «Γράφει» φοβερά στον φακό, δε χαμπαριάζει από γιούχες, δε ξέρει από fair play. Και αν το λιγουρεύεστε σας πουλάει και κάνα βιβλίο για το ποδόσφαιρο σε τιμή ευκαιρίας.
ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ: Αντώνης Σαμαράς
Ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας. Εφαρμόζει ΠΙΣΤΑ όσα του λέει η προπονήτρια του. Του λέει «βρες τρόπο να φάμε 6 γκολ αύριο», αυτός κανονίζει και τρώμε 7. Φοβερά φιλότιμος εντός τερέν, απολαυστικός εκτός. Ειδικά στις δηλώσεις του μετά από κάθε ήττα όταν και δηλώνει ότι πάμε καλά και η κούπα έρχεται.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: Ευάγγελος Βενιζέλος
Είναι ο φορ παλιάς κοπής, ο βαρύς που γεμίζει την περιοχή. Πολλοί λένε ότι αυτός είναι στην ουσία ο ηγέτης της ομάδας ακόμη κι αν δεν κουνιέται καν. Δεν χρειάζεται. Έχοντας παίξει χρόνια μπάλα στο ΠΑΣΟΚ ξέρει καλά να παίρνει θέσεις και να είναι πάντα παρών στις φάσεις για. γκολ. Το. μυρίζεται που λένε.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: Γκίκας Χαρδούβελης
Πώς ο Μήτρογλου κρίθηκε ντεφορμέ και ο Σάντος βάζει τον Γκέκα; Έτσι και στην Εθνική Μνημονίων βγήκε ο Στουρνάρας και παίζει ο Γκίκας. Λόου προφάιλ μεν αλλά έχει μάθει τη μπάλα δίπλα στον γκουρού Σημίτη. Και θα βάλει τα γκολάκια του (στον λαό) όπως όλοι οι απόφοιτοι της μεγάλης αυτής σχολής.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Άγκελα Μέρκελ
Τι δεν καταλαβαίνεις;
ΓΑΤΑδότης σας ο Στέλιος Ποτηράκης

toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.