Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Πούτιν σε Αλ Μαλίκι: θα σου δώσω ότι χρειάζεσαι, ελευθέρωσε το Ιρακ από τους τρομοκράτες!



Του Στρατή Μαζίδη
Πλήρη στήριξη στο Ιράκ υποσχέθηκε ο ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν στη μάχη κατά των ισλαμοφασιστών της ISIL.

Συγκεκριμένα σε χθεσινή τηλεφωνική συνομιλία ο Πούτιν υποσχέθηκε στον ιρακινό πρωθυπουργό Νούρι αλ Μαλίκι την πλήρη υποστήριξη Ρωσίας για τις προσπάθειές του να ελευθερώσει ιρακινό έδαφος από ταχέρια των τρομοκρατών όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Ιρακινές πηγές αναφέρουν πως ρώσος πρόεδρος υποσχέθηκε την επείγουσα προμήθεια σε ελικόπτερα, τεθωρακισμένα οχήματα καιπυρομαχικά για βαρέα όπλα.
Σε αντίθεση, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα σε μια απίστευτη ανοχή αν όχι αβάντα, στην ISIL, ενέκρινε αυτή την εβδομάδα την αποστολή 300 στρατιωτικών συμβούλων για να ...βοηθήσουν τη Βαγδάτη ενώ ο Dempsey αποσαφήνισε ότι για την ώρα δεν προβλέπεται αεροπορική επίθεση στους τζιχαντιστές.
freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.