Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ISIS ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΧΑΓΗ

οι αντιδιαδηλωτές που υποστηρίζουν την δολοφονική ΙSIS

ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
οι αντιδιαδηλωτές που υποστηρίζουν την δολοφονική ΙSIS
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Όπως δημοσιεύει η  ολλανδική έκδοση της Telegraph , στις 29/06/14 γινόταν  διαδήλωση στη Χάγη κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας της ISISπου με ανακοίνωσή της έγινε ΙS δηλαδή Ισλαμικό Κράτος…Σε αυτήν τη διαδήλωση συμμετείχαν και μουσουλμάνοι που τάσσονται κατά της βίας και της τρομοκρατίας. Αυτό προφανώς ενόχλησε τους εξτρεμιστές ισλαμιστές του Βελγίου που με 2 οχήματα με βελγικές πινακίδες έφτασαν στην πόλη φορώντας μπλουζάκια της δολοφονικής οργάνωσης για να δημιουργήσουν επεισόδια.

kgvhjj
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ανήκουν στην οργάνωση Sharia4belgium δηλαδή επιβολή του Σαριακού Νόμου στο Βέλγιο, της οποίας μέλη πολεμούν ως τζιχαντιστές στη Συρία.
Οι εξτρεμιστές ήθελαν να πραγματοποιήσουν αντιδιαδήλωση στην ίδια πλατεία .
Όταν έφθασαν στο ύψος του Υπουργείου Οικονομικών η Αστυνομία δεν τους επέτρεψε να προχωρήσουν. 
οι οπαδοί της ISIS στη Χάγη για να διαδηλώσουν υπερ της τρομοκρατίαςοι οπαδοί της ISIS στη Χάγη για να διαδηλώσουν υπερ της τρομοκρατίας
HG
Απειλούσαν τους δημοσιογράφους που τους φωτογράφιζαν , τους έδειχναν με το δάχτυλο και τους προειδοποιούσαν ότι “θα τους θυμούνται” …
gcjcj
BBBhchcgc
dimpenews.com

1 σχόλιο:

  1. Τα ιδια θα υποστουμε και εμεις απο τους Σαμαροβενηζελους και Τσιπροκουβελους μαζι με αυτους που τους ακολουθουν με τα οχτω χιλιαρικα το μηνα που παιρνουν. Κοντα ειναι ο καιρος που θα δουν τα ματια μας αναλογες σκηνες. Μη μας πουν οτι τους παραλολουθουν ολους αυτους που τους εφεραν σαν ακριδες; Θα γελασω. Εκεινο που μας απεδειξαν ειναι οτι παρακολουθουσαν και παρακολουθουν τα μπαουλα που ειναι γεματα με λεφτα. Αυτο τους ενδιαφερει κι οχι η Ελλαδα. Οταν θα αρχισει να βλεπουν κατα που παει το πραμα, ενας ενας σαν τα ποντικια θα την κανει, αλλα δεν θα προλαβουν και να ειναι σιγουροι για αυτο και να αφησουν τα ονειρα στην ακρη.
    Σε εσενα μιλαω απλε αριστερε κι οχι στη Ρεπουση και στον αλλον που μας ειπε οτι πηδηξε τη μιση Αθηνα, τι σε περιμενει. Το βλεπεις; Δεν ειναι μακρια, γυρω απο τον φραχτη σου κανει βολτες. Εγω εχω υποχρεωση να σου τα πω, αν εσυ με θεωρεις φασιστα, Ο Πρετεντερης κι ο Μπομπολας και οι ομοιοι του, θα εχουν κλειδωμενη την πορτα θα κανουν πως θα σε ακουν. Πριν μας βροντηξουν αυτοι την πορτα της φωτογραφιας να την βροντηξουμε εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.