Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Λοβέρδος Υπουργός όταν θύμα της Scientology πάει να της δεσμεύσει 600.000 ευρώ;


Λοβέρδος Υπουργός όταν θύμα της Scientology πάει να της δεσμεύσει  600.000 ευρώ;
Μασσόνοι, Τέκτονες, Σαϊεντολόγοι,και πάσης φύσεως ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ, είναι τα μέλη της κυβερνητικής χούντας.
ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ;;;;

Πόπη Σουφλή

Η τοποθέτηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη θέση του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων γίνεται σε μία χρονική στιγμή που προκαλεί σοβαρότατες υποψίες ότι μπορεί να εξυπηρετήσει την ακραία παραθρησκευτική οργάνωση της Scientology.
 Η οργάνωση αντιμετωπίζει ασφαλιστικά μέτρα από θύμα της, πρώην μέλος για δέσμευση 600.000 ευρώ ώστε να αποζημιωθεί το θύμα.

Ο Λοβέρδος έχει δουλέψει ως δικηγόρος της Scientology σε δίκη στις 10 και 11 Μαΐου 1999 όταν μέλη των ΔΣ του σαηεντολογικού κέντρου ΚΕΦΕ βρέθηκαν ένοχοι για το φακέλωμα πλήθους πολιτικών, κληρικών, δημοσιογράφων κλπ.
Δεν τους επιβλήθηκε ποινή διότι είχε παρέλθει το τρίμηνο που έπρεπε να υποβληθεί μήνυση από τα θύματα της παρακολούθησης και δεν επιβλήθηκε ποινή λόγω παρέλευσης του αξιόποινου της πράξης.
Στην ιστοσελίδα
http://unchain.gr/politicians.html αναφέρει μάρτυρας στη δίκη ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν συνήγορος υπεράσπισης της Scientology στη δίκη και χαρακτήρισε τη δίκη ως «σύγκρουση της Ορθόδοξης Εκκλησίας με την Εκκλησία της Σαηεντολογίας».
Υπογράμμισε επίσης ότι η συμμετοχή και υποστήριξη των Συνεδρίων που οργάνωσε ο σύμμαχος της Scientology και αυτοχαρακτηριζόμενος «δερβίσης του τάγματος των Μεβλεβί και Μπεχτασί» κ. Τάκης Αλεξίου (Πρόεδρος της ΠΑΝΙΦΕ – Πανελλήνια Ιστορική και Φιλοσοφική Εταιρία ενάντια στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό) δείχνει ότι σε αυτά συντελέστηκε θετικό έργο.
Ο εισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής που έκανε τις εφόδους στα Γραφεία του Σαηεντολογικού ΚΕΦΕ, έγραψε στην Αναφορά του ότι το ΚΕΦΕ χρηματοδότησε τέτοια Συνέδρια. Σε αυτά τα Συνέδρια εκτελέστηκε ψυχολογική ζύμωση των συμμετεχόντων από πολλούς πολιτικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους, σε συγκεκριμένα θέματα (θρησκευτική ελευθερία, «πολυπολιτισμικότητα», κλπ) που σήμερα αποτελούν την κύρια δέσμη αξόνων της «εκσυγχρονιστικής» επίθεσης εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.
Η Scientology δεν έπαιρνε όποιον όποιον για δικηγόρο και στη συνέχεια παρουσιάζουμε εσωτερικό έγγραφο που δείχνει ότι οι δικηγόροι της έπρεπε να έχουν το πνεύμα της. Πριν από αυτό ας δούμε χαρακτηριστικό απόσπασμα αμετάκλητης απόφασης του Εφετείου το 1997 για την ταυτότητα της Scientology: «είναι μία οργάνωση με ολοκληρωτικές δομές και τάσεις που στην ουσία περιφρονεί τον άνθρωπον, ενώ ενεργεί ελεύθερα και μόνον κατ” επίφαση προκειμένου και αποκλειστικά να προσελκύσει μέλη τα οποία στην συνέχεια υφίστανται πλύση εγκεφάλου, με απώτερο σκοπό την δημιουργία κατευθυνόμενου τρόπου σκέψης».
Τέτοια οργάνωση υπεράσπισε ο Λοβέρδος δύο χρόνια αφού γράφτηκε το απόσπασμα που διαβάσατε.

Και τώρα που ένα θύμα της Scientology περιμένει απόφαση ασφαλιστικών μέτρων για να δεσμευθούν 600.000 ευρώ από σαηεντολογικούς λογαριασμούς και περιουσιακά στοιχεία ώστε να δωθούν στο θύμα-πρώην μέλος όταν η αγωγή γίνει δεκτή, «τυχαία» (;) μπαίνει ο Λοβέρδος παλιός δικηγόρος της Scientology στη θέση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Να περιμένουμε παρέμβασή του ότι το θύμα παραβιάζει τη θρησκευτική συνείδηση των παλιών (;) πελατών του κ. Υπουργού ζητώντας πίσω τα κλεμμένα χρήματα;
Λίστα ελέγχου πρόσληψης δικηγόρων
Θα ήταν εκτός πραγματικότητας να θεωρήσουμε αυτά τα γεγονότα ως επαγγελματική σύμπτωση ή και ως φυσικό γεγονός! Η επιλογή των δικηγόρων της Scientology δεν έχει τίποτα το τυχαίο. Οι δικηγόροι περνούν από σαράντα κύματα… ή ακριβέστερα από λίστα ελέγχου (Lawyer Hiring Checklist) σαράντα σημείων!

Στις 13 Φεβρουαρίου 1994 και στις 10.19 μ.μ. ο Διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων του ΚΕΦΕ Ηλίας Γρατσίας έλαβε από τον αξιωματούχο Marlis του Ευρωπαϊκού Γραφείου Ειδικών Υποθέσεων, ένα έγγραφο (με κωδικό αποστολής 1402005 OSAEU), στο όποιο υπήρχαν αναλυτικές οδηγίες για την πρόσληψη δικηγόρων. Ο ξένος αξιωματούχος (ονομαζόταν Marlis και ήταν από το ευρωπαϊκό Τμήμα Επιχειρήσεων (ΟPS) της Σαηεντόλοτζυ στην Δανία: Α/ΟΡS ΑΙDΕ ΟSΑ ΕU) επεσήμανε ότι «Είναι στάνταρ ενέργεια να γίνεται μία λίστα έλεγχου πρόσληψης».

Μερικά από τα αξιοπρόσεκτα σημεία του εγγράφου είναι τα έξης:
Εξετάζεται αν ο δικηγόρος θα είναι ικανός «να αναπαράγει και υιοθετήσει τις επιθετικές στρατηγικές μας». «Αν είναι χαμηλά στην κλίμακα των τόνων θα έχουμε διακοπές και κακή αναπαραγωγή στίς γραμμές μας».

Εξετάζεται επίσης αν ο δικηγόρος «έχει χειριστεί κυβερνητικές υποθέσεις», αν έχει «επαφές με κυβερνητικές Υπηρεσίες» και αν «συνδέεται με κάποιον γνωστό ανταγωνιστή της Σαηεντολογίας».

Αξιοσημείωτο είναι ότι εξετάζεται αν έχει «οποιεσδήποτε επαφές με τον Τύπο» και «αν συμφωνεί με τη σημασία του να φέρουμε τον Τύπο με το μέρος μας».

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί το σημείο που εξετάζεται αν ο δικηγόρος «Γνωρίζει τον δικαστή ή για τον δικαστή».
H Scientology προσέλαβε τον κ. Λοβέρδο ως συνήγορο διότι δοκιμάστηκε και κάλυπτε τα κριτήρια. Μετά μαζί με τον Πέτρο Ευθυμίου (μάρτυρα υπεράσπισης) άρχισαν την υπουργική τους σταδιοδρομία και ο Λοβέρδος την συνεχίζει ακόμη.
Α ρε αυτές οι συμπτώσεις!
Πηγή
attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.