Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Αντιγράφει πρόταση του Τζορτζ Μπους του 2000, για την χρεοκοπία της κοινωνικής ασφάλισης, η χούντα.


ΜΠΟΥΣ 2000 -ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

  — (Του Πωλ Κρούγκμαν)
  — Αυτό το μοντέλο που δεν τόλμησε να εφαρμόσει ο Μπους στις ΗΠΑ ….ακολουθεί τώρα η Χώρα μας ….αντικαθιστώντας -αμεσα- την Κοινωνική ασφάλιση με την Ιδιωτική!
   — Δηλαδή ένα μέρος των εισφορών της κοινωνικής ασφάλισης θα μεταφερθεί υποχρεωτικά στις ασφαλιστικές εταιρείες.

   — Όμως αν το υφιστάμενο σύστημα πάψει να τροφοδοτείται ….ποιος θα πληρώσει τις τρέχουσες συντάξεις, οι φορολογουμενοι(;)  ….εκτός και αν μετά ένα ένα όριο ηλικίας ….αφήνουν τους συνταξιούχους να πεθαίνουν χωρίς περίθαλψη….
   — Να θυμηθούμε το «ζούμε πολλά χρόνια» του Ανδρέα Λοβέρδου και τις αθλιότητες των υπόλοιπων υπουργών Εργασίας και Κοινωνικής ασφάλισης και Υγείας των χουντικών συγκυβερνήσεων! 
ΜΠΟΥΣ 2000 -ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ 1  — Η στόχευση του υποτιθέμενου μέσου όρου ζωής μας, με σκοπό τη μείωσή του, δεν είναι δολοφονία???…
[ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]
tsoutsouneros.arvanitis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.