Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

2 βίντεο με τους σφαγείς να χαίρονται. Οι μεν εβραιοναζί σιωνιστές για την σφαγή στην Γάζα, οι δε ισλαμοφασίστες για εκτελέσεις στο Ιράκ

Αυτός είναι ο «περιούσιος λαός»;;;Τα σιωνιστικά κτήνη πανηγυρίζουν για το θάνατο εκατοντάδων αθώων παιδιών στη Λωρίδα της Γάζας (βίντεο)
Σχόλιο ΛΦ: Και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι μεν είναι σύμμαχοι μας ενάντια στο ισλάμ. Ο Ελληνισμός δεν είχε και δεν θα έχει ποτέ τέτοιους συμμάχους. Σιωνισμός και ισλαμισμός είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Αυτός είναι ο «περιούσιος λαός»;;;Τα σιωνιστικά κτήνη πανηγυρίζουν για το θάνατο εκατοντάδων αθώων παιδιών στη Λωρίδα της Γάζας (βίντεο)
Από το αίμα που ρέει ασταμάτητο εδώ και 22 ημέρες στη Λωρίδα της Γάζας τρέφονται τα αιμοσταγή σαρκοβόρα σιωνιστικά κτήνη. Κάθε παιδί που πέφτει νεκρό από τα πυρά τους είναι και μια νίκη για τους στυγερούς δολοφόνους. Κάθε παιδί που διαμελίζεται είναι και αφορμή για πανηγυρισμούς. Αυτός είναι ο δήθεν περιούσιος λαός, οι «εκλεκτοί», που οι έμμισθες πουλημένες πένες προσκυνούν!

Τα φερέφωνα της σιωνιστικής προπαγάνδας εμμένουν με ανείπωτη χυδαιότητα να παρουσιάζουν τη γενοκτονία στη Γάζα ως «αντιτρομοκρατική επιχείρηση». Όμως το μένος τους είναι τέτοιο που τα ανθρωπόμορφα κτήνη προδίδονται από μόνα τους.
Τις πρώτες ημέρες, «ψυχαγωγούνταν» βλέποντας τη Γάζα να ισοπεδώνεται. Πλέον βγαίνουν αναίσχυντα στους δρόμους και τραγουδούν αρρωστημένα συνθήματα για τα παιδιά που δολοφονούνται από τον στρατό τους.
Το βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube τους δείχνει να τραγουδούν: «Δεν έχει σχολείο αύριο, γιατί δεν υπάρχουν άλλα παιδιά στην Γάζα!»

hellasforce.com


ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Τα ισλαμιστικά κτήνη υπερηφανεύονται για τις μαζικές εκτελέσεις στο Ιράκ
 
ικΟι ισλαμοφασίστες του ΙΚ (πρώην ΙΚΙΛ) επαίρονται για τις μαζικές κτηνωδίες στο Ιράκ, προειδοποιώντας ότι όποιος αντισταθεί στο «Χαλιφάτο» θα έχει το ίδιο φρικτό τέλος. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!
Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα με αφορμή το τέλος του Ραμαζανιού.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.