Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Οργή στη δίκη του άνεργου πατέρα 3 παιδιών για κλοπή ρεύματος αξίας… 150 ευρώ!!!


Οργή στη δίκη του άνεργου πατέρα 3 παιδιών για κλοπή ρεύματος αξίας… 150 ευρώ!!!
 Δύο μέτρα και δυο σταθμά, κύριοι της Α-Δικαιοσύνης;;;;;;
Για την ρευματοκλοπή του Μπόμπολα, ΚΙΧ;;;;;;

Αυτός ο ανάλγητος, απάνθρωπος υπάλληλίσκος της ΔΕΗ, έχει κάτι να πει για την ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ;
Ή μήπως επειδή είναι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ, δεν τολμάει να μιλήσει;
ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!
Αλοίμονό σας την ώρα που θα ξεσπάσει η ΟΡΓΗ!
ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
Πόπη Σουφλή



Κατηγορούμενος στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης βρέθηκε σήμερα ένας 45χρονος άνεργος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, ο οποίος κατηγορείται για ρευματοκλοπή.

Δεκάδες άτομα βρέθηκαν στα δικαστήρια για να του συμπαρασταθούν καθώς βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση και έχει δεχτεί τη βοήθεια των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου, ενώ η οικογένεια προσφεύγει στα συσσίτια για να επιβιώσει.
Το ηλεκτρικό ρεύμα κόπηκε από το σπίτι στους Νέους Επιβάτες όπου
διαμένει η οικογένεια μετά από αίτημα της ιδιοκτήτριας του σπιτιού. Ωστόσο κάτοικοι της περιοχής και αλληλέγγυοι επανασυνέδεσαν το ρεύμα και ο 45χρονος συνελήφθη στις 14 Μαρτίου.
Σήμερα στο δικαστήριο υπάλληλος της ΔΕΗ ανέφερε ότι ο «κατηγορούμενος» κατανάλωσε… παράνομα ρεύμα αξίας 150 ευρώ προκαλώντας την έντονη αντίδραση όσων πήγαν στα δικαστήρια να συμπαρασταθούν στον 45χρονο. «Πρέπει να μείνεις άνεργος για να καταλάβεις» του φώναζαν.
Τελικά το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για να αποσταλούν έγγραφα από τη ΔΕΗ σχετικά με την αξία του ρεύματος που κατηγορείται ότι κατανάλωσε παράνομα η οικογένεια του 45χρονου.
Πηγή
attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.