Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

3 εκατομμύρια ευρώ πάει η ψήφος για την εκλογή προέδρου, λέει...


Μάθατε το τι «σέρνεται» στην πιάτσα για τους 12 βουλευτές που λείπουν τού Σα(χλα)μαρά για να φτάση τους 180, έτσι;
3 εκατομμύρια ευρώ πάει η ψήφος, λέει... Το απεκάλυψε στη χθεσινή εκπομπή του (Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014) ο δημοσιογράφος Γιώργος Ζερβός. Ημέρες τού 1965 και πάλι λοιπόν: - «Πόσα, πόσα, πόσα;;;» - 3 εκατομμύρια...
esxatianasxesi.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Αν ητα καμια εικοσαρια που τους λειπουν, εκει καπως θα δυσκολευε το πραμα. Τωρα, σιγουρα θα βρουν δεκα που τους λειπουν οταν θα τους πανε το τσουβαλι με τα Ευρω. Τρια εκατομμυρια η ψηφος; Και μονο που το ακουω και κανω προσθεσεις και αφαιρεσεις με πιανει ζαλη. Εδω εχουν πουλησει αλλα και δεν θα πουλησουν τη δυνειδησή τους;
    Την ημερα της δημοκρατιας που γιορτασαν στους δροσερους κηπους του Μεγαρου, την γιορτασαν γιατι την πιστευουν; Μεγα λαθος αν επικρατει αυτη η αντιληψη. Αν πιστευαν σε αυτη, δεν θα εκλεβαν και θα την προστατευαν σαν μωρο παιδι. Απο ολες τις μπατες την εχουν βιασει και θελουν να μιλαν γι΄ αυτη με λογια παινετηκα.
    Τωρα, για προεδρο, καπιο κοπροσκυλο εχουν ετοιμο να βαζει υπογραφες και να πεταει εξυπναδες καθε φορα, οπως κανει ο σημερηνος. Αποψη μου ειναι να αφησουν τον ιδιο μεχρι να ψωφισει, ετσι κι αλλιως αχρηστος ειναι και βαβουρα θα κανουν απο τωρα, οπως και την κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.