Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ! Εκτός παιδικών σταθμών 40.000 παιδιά ! #StatheraMprosta #Success_Story


tumblr_n8nahlKDb91te78hco1_500

netakias
Όπως σημείωσε ο κ. Δανιηλίδης, με τα 160 εκατ. ευρώ που εξασφαλίσθηκαν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν μόλις 60.000 παιδιά. Παράλληλα, η απόφαση να χρηματοδοτηθούν οι δομές κατά 70%, επισήμανε, συνεπάγεται ότι περίπου το 30% του προσωπικού των δομών κινδυνεύει με απόλυση.

Κι αυτό, όπως διευκρίνισε, διότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι απασχολούνται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, των οποίων η συνέχιση πιστοποιείται από τη συγχρηματοδότηση των δομών.
Σαράντα χιλιάδες παιδιά θα μείνουν εκτός δομών παιδικής φροντίδας τη σχολική χρονιά 2014-2015, δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης της ΚΕΔΕ, Σ. Δανιηλίδης, κατά το σημερινό Δ.Σ. Συγχρόνως, τόνισε ότι 2.500-3.000 εργαζόμενοι στις δομές κινδυνεύουν να χάσουν την εργασία τους.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.