Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Και η ΜΙΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟς απο τον Γρηγοράκο στην Βουλή. 40 χρόνια διαπλεκόμενης δημοκρατίας τους.



MIS_PEL
images

 
Μαθαίνουμε ότι ο άνθρωπος αυτός, που με περίσσιο θράσος, καμάρωνε ως ανειδίκευτος άρτι αποφοιτήσας απο την Ιατρική, σε θέση καλοπληρωμένη δειευθυντού του ΕΚΑΒ, διόρισε και την μις Πελλοπόνησος στην Βουλή….

κλικ ΕΔΩ
Επιβιώνει πολιτικά, προφανώς χρησιμοποιώντας την θέση του για να ικανοποιεί τα αιτήματα των αμόρφωτων ψηφοφόρων της περιοχής του, οι οποίοι και υπέστησαν προσφάτως την πρώτη κατάληψη δημαρχείου στην Σκάλα Λακωνίας, απο τους Πακιστανούς….και φυσικά χάρη στον νόμο που ο….ακατανόμαστος έφερε βάσει του οποίου εξασφαλλίζει την παραμονή των Πακιστανών και διώκει τους Αστυνομικούς….
Αυτοί οι άνθρωποι τολμούν και κυκλοφορούν σε μια χώρα, που πρώτα διέφθειραν και τώρα ερημώνουν, για να την γεμίσουν συστηματικά με ασιάτες και αφρικανούς ακριβώς όπως επιβάλει το γνωστό σχέδιο, για το οποίο θα διαβάσετε ΕΔΩ
Δείτε τον βίο και την πολιτεία του υπερ ιατρού, που πριν καν αναλάβει σοβαρές ιατρικές ευθύνες έναντι ασθενών, έγινε διευθυντής του ΕΚΑΒ και στην συνέχεια διοικητής νοσοκομείων.  κλικ ΕΔΩ
ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ, ΟΣΟ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ;;;
Τώρα τέτοιοι άνθρωποι, φροντίζουν να την γεμίσουν Πακιστανούς ….
Στις επόμενες εκλογές θα επισκεφθούμε την περιφέρειά του …
paratiritis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.