Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Θεέ μου τι γίνεται; Τα ΚΤΗΝΗ του Ισλαμικού Κράτους διέταξαν κλειτοριδεκτομή για περίπου 4εκ. γυναίκες στη Μοσούλη!


Θεέ μου τι γίνεται; Τα ΚΤΗΝΗ του Ισλαμικού Κράτους διέταξαν κλειτοριδεκτομή για περίπου 4εκ. γυναίκες στη Μοσούλη!

Οι τζιχαντιστές διέταξαν όλα τα κορίτσια και οι γυναίκες 11 έως 46 ετών εντός και γύρω από τη Μοσούλη να υποστούν κλειτοριδεκτομή, σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη!
Η εντολή αφορά περίπου 4 εκατομμύρια κορίτσια και γυναίκες, όπως υπολόγισε η Ζακλίν Μπάντκοκ, αντιπρόσωπος του ΟΗΕ και συντονίστρια ανθρωπιστικής δράσης, προσθέτοντας ότι «αυτό είναι κάτι πολύ καινούργιο για το Ιράκ. Είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να αντιμετωπισθεί».
«Αυτό δεν είναι η επιθυμία του ιρακινού λαού ή των γυναικών του Ιράκ σε αυτές τις ευάλωτες περιοχές που ελέγχονται από τους τρομοκράτες», συνέχισε. Το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει προβεί ακόμη σε κάποιο σχόλιο.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.