Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Το 92% των Σαουδάραβων πιστεύουν ότι το ISIS εφαρμόζει τέλεια τον ισλαμικό νόμο


wahhabits 
Μια δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε με βάση τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,έδειξε ότι το συντριπτικό ποσοστό του 92% των Σαουδάραβων πιστεύουν ότι η τρομοκρατική ισλαμιστική οργάνωση ονόματι ISIS εφαρμόζει στην τελειότητα τις αξίες του Ισλάμ και τον ισλαμικό νόμο,γεγονός που τους υποχρεώνει να στηρίξουν όπως μπορούν την συγκεκριμένη εξτρεμιστική οργάνωση.

Αρκετές εκστρατείες πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης των ανθρώπων,έχουν ξεκινήσει από διάφορους επιστήμονες που επιθυμούν να ερευνήσουν εις βάθος την νοοτροπία του λαού της Σαουδικής Αραβίας.Μια από αυτές ονόματι “Nirvana” αποσκοπεί στο να αποκαλύψει την αντίληψη που επικρατεί στους δρόμους αυτού του μουσουλμανικού κράτους. <!more>
Οι διάφοροι επιστημονικοί παρατηρητές,σοκαρισμένοι από το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης θεωρούν ότι το πιο σημαντικό μέλημά μας στην τρέχουσα περίοδο είναι να “επικεντρωθούμε στις ρίζες του εξτρεμισμού όπως και να αντιμετωπίσουμε και να καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά την τρομοκρατία”.
Είναι σαφές τώρα πια ότι οι ρίζες της τρομοκρατίας και του ισλαμικού εξτρεμισμού που χαρακτηρίζουν εγκληματικές οργανώσεις όπως είναι η “Αλ Κάιντα” και το ISIS γεννήθηκαν στην Σαουδική Αραβία,δύο αιώνες πριν.
Πηγή:Breaking News
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.