Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Στρατιωτική επέμβαση στο σημείο της συντριβής σχεδιάζουν ΗΠΑ – Ολλανδία;


Στρατιωτική επέμβαση στο σημείο της συντριβής σχεδιάζουν ΗΠΑ – Ολλανδία;

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέονται στον Ολλανδικό Τύπο, υπάρχει σχεδιασμός Ολλανδοί και Αμερικανοί να προβούν σε στρατιωτική ενέργεια προς κατάληψη του χώρου πρόσκρουσης του μαλαισιανού επιβατικού αεροσκάφους στο Ντονέτσκ, με την συνδρομή των F-16 που σταθμεύουν στην Πολωνία.
Την πληροφορία έδωσε διπλωματική πηγή από την αμερικανική πρεσβεία του Άμστερνταμ στην ευρείας κυκλοφορίας ολλανδική εφημμερίδα Spitsnieuws.

Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε αν και έχει έρθει σε διπλωματική συμφωνία με τονΒλάντιμιρ Πούτιν, υπό το βάρος της κοινής γνώμης της χώρας του που θρηνεί 173 νεκρούς φαίνεται να απεργάζεται ένα εναλλακτικό σχέδιο που μπορεί να στοιχίσει στον πλανήτη, φέρνοντας ολέθριες συνέπειες. Ωστόσο, με τα πτώματα 173 συμπατριωτών του σε ξένη γη, ποιος μπορεί να κατηγορήσει τον Ολλανδό πρωθυπουργό; Ποιος πραγματικά μπορεί να πει ότι μέχρι στιγμής τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνησή του δεν έχουν δείξει υποδειγματική ψυχραιμία, στο αποτρόπαιο έγκλημα που συνέβη και η Ολλανδία πληρώνει βαρύτατο φόρο αίματος;
Σύμφωνα με τα σενάρια που διαρρέονται, σε απόσταση 20 χλμ από τη Βαρσοβία, ολλανδικά και αμερικανικά στρατεύματα ετοιμάζονται για εισβολή στο σημείο της πτώσης του MH17 την περασμένη Πέμπτη.
Σχεδιάζεται στην επιχείρηση να συμμετάσχουν και ολλανδικά F-16 τα οποία περιπολούν στην Βαλτική Θάλασσα. Φυσικά αυτή η επιχείρηση που γράφει η ολλανδική εφημερίδα δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά και ίσως να είναι ένα δημοσίευμα που αποσκοπεί στο να ηρεμήσει την κοινή γνώμη της Ολλανδίας.
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.