Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

«Βόμβα» Μιχελάκη: «Η τροπολογία-ρουσφέτι έγινε για τον Μπουτάρη – Με πίεσε το ΠΑΣΟΚ»


Ερωτηθείς (από τη real news) αν «οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι πιο φιλολαϊκοί από της ΝΔ», ο κ. Μιχελάκης λέει χαρακτηριστικά:

 «Δεν ήταν φιλολαϊκά ούτε εκείνα που απέτρεψαν προβάλλοντας βέτο, όπως ο νόμος που πρότεινα για τις δημοτικές εκλογές ή το «σπάσιμο» των πέντε μεγάλων νησιωτικών δήμων, ούτε εκείνα πουαπαιτούσαν, όπως η τροπολογία για τον κ. Μπουτάρη».
Να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη τροπολογία που είχε έρθει με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ και είχε υπερψηφισθεί λίγες ημέρες πριν κλείσει η Βουλή για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές είχε δημιουργηθεί τεράστιος θόρυβος, καθώς υπήρξαν καταγγελίες τόσο από την αντιπολίτευση όσο και από τον Τύπο ότι κατατέθηκε για να μην έχει κώλυμα εκλογιμότητας ο Γιάννης Μπουτάρης,  επειδή δεν είχε παραιτηθεί εγκαίρως από τη θέση του προέδρου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

από Aftodioikisi.gr
kolotoubes.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.