Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Πάρ’τα τώρα Βαγγέλη! Μπουσάτι σε Βενιζέλο: Η νέα διοικητική διαίρεση είναι ένα εσωτερικό θέμα της Αλβανίας


Πάρ’τα τώρα Βαγγέλη! Μπουσάτι σε Βενιζέλο: Η νέα διοικητική διαίρεση είναι ένα εσωτερικό θέμα της Αλβανίας

Όταν έχεις υπουργό Εξωτερικών έναν άνθρωπο που με το μόνο που δεν ασχολείται είναι τα Εθνικά θέματα θα έρθουν και οι προκλητικές στάσεις.
Όπως αναφέρουν λοιπόν τα αλβανικά μέσα ο Υπουργός Εξωτερικών Ντιτμιρ Μπουσάτι, δήλωσε στον Έλληνα ομόλογό του, Ευάγγελο Βενιζέλο, ότι «η νέα διοικητική διαίρεση είναι ένα εσωτερικό θέμα της Αλβανία».

Το θέμα της νέας διοικητικής διαίρεσης της χώρας έχει προκαλέσει την δριμυτατη αντίδραση των μελών της ελληνικής μειονότητας, ιδιαίτερα στην περιοχή της Χειμάρρας.
Η Οργάνωση Ομόνοια, θεωρεί ότι η νέα εδαφική διαίρεση και η ενοποίηση της Χιμάρας με μουσουλμανικη περιοχή και με διαφορετικά συμφέροντα, αποτελεί προσπάθεια αφομοίωσης την ελληνικής μειονότητας στη Χιμάρα.
Μπορεί να αφουγκραστεί κανείς σε αυτό το αίσχος που θέλει να ονομάζεται κυβέρνηση ότι τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΡΗΖΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ????
Ο Βαγγέλης δεν έχει χρόνο με αυτά αφού ασχολείται με την ανασυγκρότηση της Αριστεράς. Μιλάμε για σπάσιμο των ελληνικών κοινοτήτων στην Αλβανία και οι Έλληνες εκεί φωνάζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά το υπουργείο Εξωτερικών κοιμάται.
Ας αναλάβει ένας σοβαρός άνθρωπος το υπουργείο πριν είναι πολύ αργά.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.