Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ Ο ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΒΑΝΙΑ

ghggcgj


ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ Ο VLADIMIR ERMILOV ΠΡΟΣΠΑΘΟYΣΕ ΜΑΤΑΙΑ  ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ  ΤΟΥ VANYA. ΧΘΕΣ ΚΗΔΕΥΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΛΗ  ΑΓΡΟΙΚΙΑΣ.
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά Ο πεντάχρονος Vanya Ermilov  σκοτώθηκε μια μέρα μετά τα γεννέθλιά του στις 02/07/14, μαζί με τον πατέρα του Vladimir όταν βομβαρδίστηκε το αγροτόσπιτό τους στην παλαιά Kondrashovka .

HHJGUΚάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν χθες (04/07/14) για να παρακολουθήσουν μέσα σε  βουβό πόνο την υπαίθρια κηδεία πατέρα και γιού σε  αυλή αγροικίας της κατεστραμμένης περιοχής. Η τραγική γυναίκα της οικογένειας  σε μια μέρα έχασε το παιδί της, τον άνδρα της και το σπίτι της. Φορώντας μαύρη κορδέλα στο κεφάλι εξαντλημένη από τον πόνο έκλαψε τους ανθρώπους της την ώρα που ορθόδοξοι ιερείς έψαλλαν την νεκρώσιμη ακολουθία.
hhguiuhjfyuihhjihvchyihjkkΚάποια στιγμή ξεσπάει: “Δεν τους καλέσαμε εμείς εδώ, εμείς απλά ζούσαμε ειρηνικά, δεν ζητήσαμε τίποτα από κανέναν. Θέλαμε μόνο να ζήσουμε ειρηνικά. Το είχαν πει από καιρό, ότι το Donbass πρέπει να καταστραφεί, να μην μείνει ψυχή ζώσα εδώ..”


dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.