Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

gumulcinenin-yeni-baskonsolosu-belli-oldu-ali-riza-akinci0f12a4c3d42b8b7ff77a

Καθορίστηκε ο νέος πρόξενος Κομοτηνής : Αλή Ριζά Ακιντζί

Με διάταγμα σχετικό με διπλωμάτες που υπέγραψε προχτές ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Αμπντουλλάχ Γκιούλ, διορίστηκε νέος πρόξενος στην Κομοτηνή.
Έτσι στη θέση του πρόξενου Ιλχάν Σενέρ που μετά από δύο χρόνια επιτυχούς θητείας επιστρέφει στην Άγκυρα, διορίστηκε ο Αλή Ριζά Ακιντζί.
Ένα σύντομο βιογραφικό του Αλή Ριζά Ακιντζί έχει ως εξής :

Εκπαίδευση
Πτυχίο από Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστημίου Μέσης Ανατολής και μεταπτυχιακό στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστημίου Γκαζί.
Επαγγελματικό βιογραφικό :
Βοηθός του ακόλουθου οικονομικών στο Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, Υποδιευθυντής στο τμήμα Μέσης Ασίας και Καυκάσου και υποδιευθυντής στο Τμήμα Πολιτιστικών Υποθέσεων (σημ. μεταφρ : εννοείται όλα είναι τμήματα του τουρκικού ΥΠΕΞ). Στο εξωτερικό υπηρέτησε στην πρεσβεία της Τεχεράνης και του Καίρου, ακολούθως ως διευθυντής και αναπληρωτής πρόεδρος στην Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων του υπουργείου Εξωτερικών και τέλος υπηρέτησε στο προξενείο στο Ναχιτσεβάν.
Ξέρει αγγλικά και περσικά, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Καλωσορίζουμε τον νέο μας πρόξενο που μετά από σύντομο διάστημα θα αναλάβει καθήκοντα στην Κομοτηνή και ευχόμαστε ο Αλλάχ να τον βοηθά στην Δυτική Θράκη που είναι το κέντρο του κουτσομπολιού.
Εφ. Τρακιανίν Σεσί 2/7/2014
 Σχ : Εμείς να ευχηθούμε από την μεριά μας ο μεν Σενέρ να πάει στην ευχή του Θεού, ο δε επόμενος είθε να είναι και ο τελευταίος που θα υπηρετήσει στην Κομοτηνή και να κλείσει αυτό το ¨μαγαζί¨.
H ακροτελεύτια φράση του κειμένου της εφημερίδας μήπως υπονοεί κάτι για τον απερχόμενο πρόξενο ; Διαφορετικά που ¨κολλάει¨ ; 
tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.