Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Έφηβος βουλευτής: «Θέλουμε να αγωνιστούμε για την χώρα μας αλλά μας καταδικάζουν στην απραξία» (ΒΙΝΤΕΟ)


vouli_efivwn
Αλήθειες ακούγονται από το στόμα ενός νέου παιδιού που αντιδρά στον στοχευμένο εξευτελισμό, στον οποίον επιθυμούν ορισμένοι να φερουν την χώρα μας, ξεχνώντας το μακραίωνο ένδοξο παρελθόν της.

Οι νέοι άνθρωποι εγκλωβίζονται σε μία ανυπόφορη πραγματικότητα, η οποία τους ωθεί, παρά την θέλησή τους, στην λύση της οικονομικής μετανάστευσης, προκειμένου να διατηρήσουν, όπως επισημαίνει ο μαθητής, την αξιοπρέπειά τους. Την αξιοπρέπεια, για την οποία τόσο σκληρά αγωνίζονταν πάντα οι Έλληνες.
Η νέα γενιά δηλώνει έτοιμη να αγωνιστεί με την σειρά της γι αυτήν ακριβώς την αξιοπρέπεια και την ορθοπόδηση της χώρας μας και το αντάλλαγμα γι αυτό; Η υποθήκη του μέλλοντος της και το φράγμα στα όνειρά της…

ΠΥΓΜΗ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.