Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ισλαμιστές στο Ιράκ:««Καταστρέφοντας την γυναικεία ευχαρίστηση,είμαστε σίγουροι πως δεν θα ”κοιτάξουν” αλλού»».


tzixaistes tou irak

Μετά την σιχαμερή απόφαση του ισλαμικού κράτους(I.S) να προβεί σε φρικτούς υποχρεωτικούς γενετήσιους ακρωτηριασμούς σε ολόκληρο τον γυναικείο πληθυσμό της Μοσσούλης(Ιράκ),η ανθρωπολόγος Annie Tabet έκανε κάποιες ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις.Τόνισε ότι ««αυτού του είδους οι ακρωτηριασμοί γίνονται για να διασφαλίσουν την πίστη της γυναίκας στον άντρα με  την απόλυτη καταστροφή της γυναικείας ηδονής»».

Οι αρρωστημένοι Τζιχαντιστές του Ιράκ.
  Μέχρι τώρα στο Ιράκ δεν υπήρχε αυτό το φαινόμενο,οι κλειτοριδοκτομές ήταν κατά κόρον μία φρικτή παράδοση σε χώρες της Αφρικής(Αίγυπτος,Σουδάν κ.ά.).Όλες αυτές οι εξτρεμιστικές ομάδες χρησιμοποιούν αυτήν την μέθοδο για να εξυπηρετήσουν την κυριαρχία του αντρικού φύλλου.Καταστρέφοντας κάθε πιθανότητα ευχαρίστησης για την γυναίκα,οι άνδρες αποκτούν την βεβαιότητα ότι οι γυναίκες δεν θα ”κοιτάξουν” αλλού.
Πηγή:L’orientlejour
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.