Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Τον παντρεμένο με Εβραία ΔΟΥΚΑΚΗ, πρότεινε ο Καρατζαφέρης, με υπόδειξη Πλεύρη, για Πρόεδρο Δημοκρατίας….


5

Αν δεν έβαζε το χέρι της η συναγωγή ….χοτ ντογκ στην Ν.Υόρκη θα πούλαγε, ο πουλημένος στους Μακκαβαίους εχθρούς μας
Εμείς την είδηση για την κατάντια των ψευτοεθνικιστών, την διαβάσαμε ΕΔΩ στον καλό μας φίλο Διηνέκη….
Τώρα την συμπληρώνουμε…

Ποιος είναι ο Δουκάκης;;; κλικ ΕΔΩ
MTE5NTU2MzE2MDQyNTkzODAz
ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ …ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ
ΑΘΛΙΟΙ-ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Ο υπόπτου καταγωγής ούτως η άλλως, Δουκάκης….είναι παντρεμένος με την Κίττυ…..η οποία ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗΗΗΗΗΗ είναι Ιουδαία. Διαβάστε κάτωθι:
Dukakis was born Katharine Dickson in CambridgeMassachusetts, the daughter of Jane (née Goldberg) and Harry Ellis Dickson. Her paternal grandparents were Russian Jews; her mother was born to an Irish Catholic father and a Hungarian Jewish mother, and had been adopted by a family of German Jewish descent
ΠΗΓΗ
Είναι γνωστό ότι η Ιουδαία εξιουδαίζει την οικογένεια έστω και αν ο σύζυγος δεν είναι ιουδαίος.Είναι επίσης γνωστό ότι οι Ιουδαίοι, αναγνωρίζουν ως Ιουδαίους μόνον τους εκ μητρός, διότι για την μητέρα είναι σίγουροι, ποτέ όμως για τον πατέρα….
Αυτόν λοιπόν προτείναν οι υπερεθνικιστές ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τώρα μπορούν να συνεχίσουν την συγγραφή αντισιωνιστικών βιβλίων….
Σακούλες εμετού γρήγορα
Διηνέκη…αυτήν την φορά σε προλάβαμε, καλή συνέχεια
paratiritis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.