Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Έστειλαν ειδοποιητήριο κατάσχεσης για.. Δείτε το ποσό!



Η υπόθεση έρχεται να ταράξει την ήδη ιδιαίτερα τεταμένη ατμόσφαιρα στην κοινωνία της Αγιάσου λόγω της παντελούς εγκατάλειψης του χωριού από την δημοτική αρχή...

Ένας πιθανότατα ξάδερφος του εκλιπόντος (έχουν το ίδιο επώνυμο) απειλείται με κατάσχεση λόγω των... υπερβολικών οφειλών του στη δημόσια οικονομική υπηρεσία (ΔΟΥ Μυτιλήνης). Πιο συγκεκριμένα προ ημερών έλαβε ταχυδρομικώς μια Ατομική ειδοποίηση Ληξιπρόθεσμων Χρεών με θέμα ειδοποίηση κατάσχεσης.
Το αναφερόμενο ποσό για το οποίο προβλέπεται η κατάσχεση είναι 6,24 ευρώ συν 3,74 ευρώ προσαυξήσεις σύνολο 9,98€...

Αναφέρεται συγκεκριμένα ότι δεν έχει ανταποκριθεί στις σχετικές προσκλήσεις για τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών - παρότι ουδέποτε έχει παραλάβει άλλη ειδοποίηση και βεβαίως δεν γνωρίζει το αντικείμενο της οφειλής.
lesvospost.com

2 σχόλια:

  1. Το τελος της ιελευταιας προτασης εχει το πολυ ζουμι.Η συχαμενη τακτικη. Προσωπικο εγκλημα του υπαλληλου, εκτος αυτου της υπηρεσιας, του προισταμενου, του διευθυντου και του υπουργου.Αποζημειωσεις για καθε αιτια χωριστα απο ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να γινει μια αρχη εκκοπης της παναρχαιας τακτικης του γνωστου ψευδους.Υπαρχει ζημια ανυπολογιστης συχνα ψυχολογικης ζημιας και δολος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.