Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Διόρισαν τις κόρες τους στην Ευρωβουλή οι Στρατηγοί της Χρυσής Αυγής! Αν δεν πεθάνουν τα κόμματα δεν θα πεθάνει ποτέ η οικογενειοκρατία

20140728-045056-17456956.jpg

Δεν διαφέρουν σε τίποτα από όλους τους άλλους...
ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!
Πόπη Σουφλή


Σχόλιο ΛΦ: Δικαίωση για το μπλογκ και πολλούς άλλους ακόμα που δεν πιστεύουν πια σε κόμματα και αποκόμματα. Κάθε μαγαζάκι σκοπό έχει να βολεύει τα δικά του παιδιά.
Άλλωστε και το μεγάλο ποσοστό αποχής αυτό πιστεύει. Τα δημοκρατικά μέσα επιβολής του δίκαιου και σωστού δεν υπάρχουν 40 χρόνια τώρα. Μόνο οι νόμοι τους που νομιμοποιούν τέτοιου είδους ρουσφέτια. 
ΥΓ: Η θέση της ΧΑ ποιά είναι; Τέτοια πράγματα δεν μπορεί να είναι επιτρεπτά όταν καταγγέλει (και σωστά) τα υπόλοιπα κόμματα για οικογενειοκρατία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος της 27- 14 και στην Σελίδα 23 αναφέρει χαρακτηριστικά :
Οι Στρατηγοί Συναδινός και Επιτήδειος Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεν προσέλαβαν ευθέως τις κόρες τους, Μάρθα και Θεοδότα ,αλλά το
έκαναν στο πλαίσιο μιας ιδιόμορφης ανταλλαγής!

-Ο ένας προσέλαβε την κόρη του άλλου και για μην καρφωθούν έβαλαν στο παιχνίδι των προσλήψεων συμβούλων και τον έτερο ευρωβουλευτή Λάμπρο Φουντούλη ,ξεφεύγοντας έτσι από την θεσμική απαγόρευση των κανόνων του Ευρωκοινοβουλίου !
Πηγή
attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.