Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΤΡΟΠΗΣ: Ελληνας πράκτορας στα νύχια των Τούρκων!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΤΡΟΠΗΣ: Ελληνας πράκτορας στα νύχια των Τούρκων!

ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
Σήμερα, 40 χρόνια μετά την εισβολή του Αττίλα κι ενω οι Τούρκοι αλωνίζουν στην Κύπρο κι έχουν αξιώσεις για ελέγχο στις «γκρίζες» περιοχές του Αιγαίου, επιτυγχάνουν να «ξεδοντιάζουν » τις Ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών χάρη στις γκάφες και την ασχετοσύνη των δικών μας «γερακιών» στις μυστικές υπηρεσίες.
Τα περίφημα «γεράκια» της ΕΥΠ που έχουν στελεχώσει τον Α΄κλάδο -τον κλάδο κατασκοπείας- εχουν μεταμορφωθεί μάλλον σε …..άκακα περιστέρια αφού κινούνται συχνά-πυκνά στην ηγεμονία των μετρίων!!…..

Πρόσφατο παράδειγμα αυτής της κακοδαιμονίας η απόστολή ενός πράκτορα μας στις εσχατιές της Τουρκίας που με ορμητήριο μια κεντρική πόλη της γειτονικής χώρας, είχε αναλάβει μυστική δράση….Στον εξοπλισμό του Ελληνα Τζεημς Μπόντ είχαν δώσει μια παλιά κάρτα φωτογραφικής μηχανής( micro sd) την οποία είχαν διαγράψει….Ομως, η κακοτυχία κυνηγούσε τον πράκτορα αφού λόγω της κακοδαιμονίας και της λιτότητας η δισκέτα δεν είχε διαγραφεί εντελώς!!!….
Με ¨καρφωτή¨πιάστηκε ο πράκτορας αφού είχε ολοκληρώσει την αποστολή του. Η πρώτη του δουλειά ήταν με αστραπιαίες κινήσεις να καταπιεί τη SIM !!!! Οι Τούρκοι προετοιμάζοντας το δικό του Εξπρες του Μεσονυχτίου, τον χτύπησαν άγρια και άμεσα του εδωσαν σιδηροδέσμιο να πιεί καθαρτικό για να αποβάλλει την πολύτιμη γι αυτούς δισκέτα. Σε 10 ημέρες κατάφεραν και πήραν τη δισκέτα , εκαναν ανάκτηση των δεδομένων της και «εβγαλαν¨ τέσσερις ανεκτίμητης αξίας » επιχειρήσεις » απο Τουρκικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις που είχε φωτογραφίσει ο Ελληνας πράκτορας.
Μετά απο αυτή την φοβαρή αστοχία δόθηκε εντολή και σταμάτησαν οι επιχειρησιακές δράσεις των Ελλήνων πράκτόρων σε ξένο έδαφος. Αποτελούν παρελθόν οι γενναίες αποστολές δράσης σε ολόκληρη την Τουρκική επικράτεια-κάτι για το οποίο οι επιτελείς της ΕΥΠ και η στρατιωτική μας ιεραρχία το είχε καύχημα -χάρη στο υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας των Ελλήνων αξιωματούχων.
Κάποιοι ελπίζουν οτι αυτή η μικρή περίοδος γκαφατζίδικων αποστολών θα περάσει ανεπιστρεπτί κι οτι οι άριστα εκπαιδευμένοι πράκτορες της ΕΥΠ θα μπορούν με αξιοκρατικά κριτήρια να «ξαναβάλουν τα γυαλιά» στούς ξένους.Και να υπερασπιστούν με θέρμη το τιμιώτερον και αγιότερον που είναι η πατρίδα…..
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.