Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Καραμπινάτη προβοκάτσια. Έριξαν οι ναζί το αεροπλάνο με τους πολίτες και τώρα καλούν την Δύση να βοηθήσει σε πόλεμο ενάντια στο κακό


Σχόλιο ΛΦ: Χθες δημοσιεύσαμε το άρθρο αυτό (ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΣΥΜΠΟΝΕΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ BOGDAN). Με λίγα λόγια αναφέρει πως τα εγκλήματα που έκαναν οι ναζί, θα τα φορτώνουν στους ρωσόφωνους. Φυσικά και στημένες προβοκάτσιες, όπως αυτή που δεν δίστασαν να θυσιάσουν 295 ανθρώπους. Στην Συρία είδαμε εκατοντάδες τα τελευταία χρόνια από τους φίλους ισλαμοφασίστες των ΗΠΑ.



Περίεργη υπόθεση που ίσως οξύνει δραματικά τα πνεύματα. Οι ρωσόφιλοι αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη.

Περίεργη υπόθεση που ίσως οξύνει δραματικά τα πνεύματα. Οι ρωσόφιλοι αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη.
Σύγχυση επικρατεί, όσον αφορά στα αίτια της τραγωδίας με το μαλαισιανό αεροσκάφος στην Ουκρανία, ωστόσο, ανησυχητικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται από την ουκρανική κυβέρνηση και αναφέρουν ότι το αεροσκάφος κατερρίφθη από πύραυλο εδάφους-αέρος τύπου BUK, ενώ πετούσε σε ύψος 10.000 μέτρων και πέντε λεπτά πριν εισέλθει στον ρωσικό εναέριο χώρο.
Την ίδια στιγμή, ο σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας, Αντόν Γερασένκο, μέσω ανάρτησής του στο Facebook επιβεβαίωσε ότι όλοι οι επιβαίνοντες είναι νεκροί και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στους ρωσόφωνους και στον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν.
«Ο κυνισμός του Πούτιν και των τρομοκρατών δεν έχει όρια. Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, ανοίξτε τα μάτια σας. Βοηθήστε μας. Πρόκειται για πόλεμο ανάμεσα στο καλό και το κακό. Στο βίντεο με την πρόσκρουση, ακούγονται κάποιοι να φωνάζουν ότι είναι όμορφο θέαμα. Απάνθρωποι», αναφέρει το μήνυμα του Ουκρανού αξιωματούχου.
Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσένιουκ, διέταξε έρευνα για την «αεροπορική καταστροφή», ενώ εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, είναι ενήμερος για το δυστύχημα και παρακολουθεί τις εξελίξεις.
Η Δημοκρατία του Ντονέτσκ έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμιξη.


Ποιος κατέρριψε το μαλαισιανό αεροσκάφος;
bukΟι πληροφορίες δείχνουν ότι το έριξαν Ουκρανοί επειδή ήταν βαμμένο με τα χρώματα της ρωσικής σημαίας
Τρία όπλα μπορούν να καταρρίψουν αεροσκάφος σε 10 χλμ ύψος: 1. Οι S-300, 2. οι προκάτοχοί τους f200 και 3. το σύστημα buk, το οποίο τον τελευταίο καιρό οι δυνάμεις του Κίεβο εκμοντέρνισαν και εγκατέστησαν στις περιοχές της Αν. Ουκρανίας
Οι ρωσόφιλες δυνάμεις αυτοάμυνας με τα συστήματα που διαθέτουν μπορούν να πλήξουν στόχο μέχρι σε το πολύ 3 χλμ ύψος. Τεχνικά λοιπόν οι ρωσόφιλοι δεν θα μπορούσαν να το κάνουν.
pygmi.gr

1 σχόλιο:

  1. Ολο και πιο καθαρα αυτοπροσδιοριζεται το Κακο.Οι νεαροι ρωσοι του ουκρανικου στρατου και οι οικογενειες τους σερνονται στην τρελλα , το προσωπο του δυτικου πολιτισμου ειναι κατασκοτεινο,η υποκρισια ελειωσε την Ευρωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.