Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Αμμόχωστος: Συγκλονιστικό φωτορεπορτάζ από την πόλη – φάντασμα


Αμμόχωστος: Συγκλονιστικό φωτορεπορτάζ από την πόλη – φάντασμα
Με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την επέμβαση των Τούρκων στην Κύπρο η Daily Mail δημοσιεύει ένα συγκλονιστικό φωτορεπορτάζ από τηνΑμμόχωστο.
«Το 1970 η Αμμόχωστος ήταν ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός της Μεσογείου.
Με την χρυσή άμμο, τα ξενοδοχεία – ουρανοξύστες και τα ακριβά μαγαζιά όπου συχνοί επισκέπτες τους ήταν η Μπριζίτ Μπαρντό, ο Ρίτσαρντ Μπάρντον και η Ελίζαμπεθ Τέιλορ» σημειώνει η βρετανική εφημερίδα για να θυμίσει την τεράστια ανάπτυξη που είχε η Κύπρος από το 1970.

Τώρα η εκκωφαντική σιωπή απλώνεται παντού στην Αμμόχωστο ενώ λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά η Λευκωσία παραμένει η μόνη διχοτομημένη πρωτεύουσα του κόσμου σημειώνει στο ρεπορτάζ του ο Νικ Ένοκ.
Δείτε τις φωτογραφίες:

amoxostos 1
amoxostos 2
amoxostos 3
amoxostos 4
amoxostos 5
amoxostos 6
Πηγή
attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.