Σελίδες

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Μετά την ΔΕΗ ετοιμάζουν να χαρίσουν την ΕΑΒ σε Πρασινοφρουρο επιχειρηματία !


Μετά την ΔΕΗ ετοιμάζουν να χαρίσουν την ΕΑΒ σε Πρασινοφρουρο επιχειρηματία !

Σύμφωνα με πληροφορίες του HellasForce , μετά την ΔΕΗ ετοιμάζονται να χαρίσουν την εταιρία σε Πρασινοφρουρό επιχειρηματία ! Ποιος ; Μα η Νεα Δημοκρατία !
Η εταιρεία ΟΝΕΧ του Παναγιώτη Ξενοκώστα που παίρνει τα τελευταία χρόνια εργολαβίες από την ΕΑΒ είναι άλλη μια χαρακτηριστική περίπτωση εταιρίας αλεξιπτωτιστή !

Χωρίς να έχει τεχνογνωσία ή προσωπικό χώθηκε στην ΕΑΒ, που χάρη στον αδέλφο του είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, έδωσε εργολαβία ενοικαζόμενους εργάτες, που ήταν άσχετοι, που τους εκπαίδευσε δωρεάν η ΕΑΒ, μιας και η ΕΑΒ λόγω της Τροικας απαγορεύεται να προσλάβει, αλλά μπορεί να νοικιάζει (!!!) από τον Ξενοκώστα !
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ 1 ΠΡΟΣ 5 ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΒ !
Πρώτα δηλαδή παίρνουμε την δουλειά και μετά βλέπουμε !
Και τώρα που ξεπουλάμε τα ασημικά με εργαζόμενους των 800€, που στο εξωτερικό πληρώνονται 4.000€ και 5.000€ (F-16 επισκεύαζουν όχι παπάκια) θα κάνουμε τους σωτήρες !
Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας μάλιστα είχε προτείνει να επενδύσει στην ΕΑΒ 100εκ, που τελικά δεν τα βρήκε….αλλά ποιος ο λόγος να αγοράσεις κάτι, αφου απαξιωμένο θα στο χαρίσει ο Σαμαρας ;
Η Νέα Δημοκρατία τι κάνει ;
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.