Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ… ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ


ο γιατρός.........Σχόλιο ΛΦ: Γιατρός ε;. Σπουδαγμένος άνθρωπος δηλαδή. Για να σώζει υποτίθεται ζωές. Για να καταλάβει ο αναγνώστης, όταν γιατρός αποκεφαλίζει ανθρώπους το πρόβλημα δεν είναι τα αμόρφωτα στίφη των μουσουλμάνων (όπως λένε αρκετοί "ανθρωπιστές") αλλά το Ισλάμ γενικότερα.

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
   Oι γουαχαμπιστές ισλαμιστές τρομοκράτες της ΙSIS επιδόθηκαν σε μια ακόμη τελετουργική σφαγή ενός αντιφρονούντα του Ισλαμικού Κράτους στο χωριό Al-Mansoura της επαρχίας Al-Qutayfah της περιφέρειας Δαμασκού.Αποκεφάλισαν στυγνά άντρα με την κατηγορία ότι ήταν φιλοκυβερνητικός αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.
ο γιατρός………
Στον αποκεφαλισμό συμμετέχει και εξειδικευμένο team.Διέρρευσε η ταυτοποίηση ενός γιατρού σαουδαραβικής καταγωγής που πρωτοστατεί στους μεθοδικούς αποκεφαλισμούς αντιπάλων με τα μελανόμορφα χρώματα της ΙSIS στη Συρία.
<!more> H εικόνα της φρίκης , προσοχή 
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.