Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ ΤΩΡΑ και στα ΡΑΦΙΑ του CARREFOUR της ΓΑΛΛΙΑΣ!


βιβλια- 18.000 ΑΤΟΜΑ έχουν ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ με ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ την ΑΠΟΣΥΡΣΗ των ΒΙΒΛΙΩΝ- ΜΙΣΟΥΣ αλλά η CARREFOUR και οι ΑΡΧΕΣ τους ΑΓΝΟΟΥΝ

Βιβλία κήρυγμα με τη βίαιη τζιχάντ που προτρέπει τους μουσουλμάνους να δημιουργήσουν εργοστάσια όπλων φέρεται να είναι διαθέσιμα προς πώληση σε γαλλικά σούπερ μάρκετ και βιβλιοπωλεία, πυροδοτώντας χιλιάδες καταγγελίες και νέες συζητήσεις για τα όρια της ελευθερίας του λόγου.

Οι εκδότες υπερασπίστηκαν το βιβλίο, υποστηρίζοντας μόνο πως σε λίγες σελίδες είναι αμφιλεγόμενο, ενώ οι αρχές υποστηρίζουν ότι θα ήταν δύσκολη η απαγόρευσή τους
Μπορούν να βρεθούν στα ράφια των σούπερ μάρκετ Carrefour, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής πώλησης στον κόσμοΜερικά από τα έργα είναι επίσης διαθέσιμα από το δικτυακό τόπο της Amazon.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro ,αιτήσεις ωστε να αποσυρθούν από την πώληση, υπογράφηκαν από 18.000 άτομα, όμως έχουν αγνοηθεί από την Carrefour.
Ένα απόσπασμα από ένα από το βιβλίο, “La Voie du musulman” (“Ο Δρόμος του Μουσουλμάνου»), γραμμένο από έναν Αλγερινό, Αμπού Μπακρ αλ-Jazairi, έχει ως εξής: «οι Μουσουλμάνοι πρέπει να δημιουργήσουν όλα τα είδη των εργοστασίων όπλων, να παράγουν όλους τους τύπους ή οποιαδήποτε νέα εφεύρεση, ακόμα και εις βάρος της ευημερίας του έθνους … Αυτό είναι τόσο ζωτικής σημασίας, όπως τα τρόφιμα, ρουχισμός ή στέγαση.
Το βιβλίο λέει τι γινεται αν ένας μουσουλμάνος ασπαστει το Χριστιανισμό:
“Θα πρέπει να δοθούν τρεις ημέρες για να επιστρέψει στο Ισλάμ. Εάν αρνηθεί, θα είναι υπεύθυνος για τη θανατική ποινή », λέει. Το βιβλίο επισημαίνει επίσης πως «υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να σκοτώσουν sodomists”.
Ένα άλλο από τα βιβλία, «Les Jardins des Saints” (“Κήποι των Αγίων»), από Muhyiddine An-Nawawi, αφιερώνει ένα κεφάλαιο την εξυμνώντας «την αξία του ιερού πολέμου».
Ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών είπε,σύμφωνα με το telegraph.co.uk, ότι το θέμα πρεπει να “εξεταστεί”, αλλά δεν ήταν σαφές εάν η απαγόρευση μπορεί να δικαιολογηθεί…
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.