Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Και ο κυρ Μαριάς (ο μέγας θαυμαστής τού Coudenhove-Kalergi) τον «υιόκαν» του εις το Ευρωκοινοβούλιον


Τεσσαράκοντα (40) έτη Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, εις την χώραν τής φαιδράς πορτοκαλέας, την αποκαλουμένην και... (Ανθ-) Ελληνικήν Δημοκρατίαν: Εκτός των Χρυσαυγιτών ευρωβο(υ)λευτών με τας εριτίμους θυγατέρας, εδιόρισεν κι ο κυρ Μαριάς (ο μέγας θαυμαστής τού Coudenhove-Kalergi) τον «υιόκαν» του εις το Ευρωκοινοβούλιον, κορόιδον ραγιά μου...

Ο Νότης Μαριάς διόρισε το γιό του
Επιστημονική ευρηματικότητα φάνηκε να επέδειξε και ο ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς, ο οποίος πήρε έγκαιρα τα μέτρα του για να μην εκτεθεί ευθέως. Ο γιος του προσελήφθη στο γραφείο της ευρωπαϊκής ομάδας των Αντιφεντεραλιστών, στην οποία επέλεξε να ανήκει ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής.
Περί Coudenhove-Kalergi, εδώ
esxatianasxesi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.