Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

O ALEXANDER DUGIN EIXE ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ


_76154916_agd-armenia1

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Σε συνέντευξή του τον Οκτώβριο του 2001 στο KM.ru ο θεωρητικός του ευρασιατισμού της παραδοσιοκρατίας και της 4ης θεωρίας,o θιασώτης ενός πολυπολικού κόσμου ο             Alexander Dugin είχε προβλέψει τα σημερινά γεγονότα στην Ουκρανία.Προειδοποιεί αγωνιωδώς μα - από καιρό τώρα― (αν )και προ παντός στα χρόνια τα δικά μας τα σακάτικα ―είθισται να « δολοφονούν » τους ……. - κοινωνιολόγους κατά παράφραση του Ν Εγγονόπουλου.Η ανταμοιβή ήταν η πρόσφατη απομάκρυνσή του από διευθυντική θέση στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας.

« Απέναντι στην απόλυτη ηγεμονία των ΗΠΑ και των χωρών δορυφόρων της όλα τα υπόλοιπα κράτη γίνονται αυτομάτως ένα και μόνο μπλοκ.Αυτά εκτέθηκαν στις αεροπορικές επιδρομές (θυμόμαστε τους Γιουγκοσλάβους,τους Ιρακινούς,τους Αφγανούς ,τους Λίβυους,και δεν είναι μακριά ο καιρός που σε αυτούς θα προστεθούν οι Λευκορώσοι και οι Ουκρανοί.). Ίσως ένα παρόμοιο πεπρωμένο μας περιμένει.<!more>Ο πόλεμος διεξάγεται ήδη εδώ και καιρό στην Ευρώπη και όχι σύμφωνα με την αρχή μουσουλμάνοι κατά χριστιανών .Πίσω από όλα αυτά εφωλεύει η γεωπολιτική ,η αντίθεση ανάμεσα στον ατλαντισμό και τον ευρασιατισμό. Για εμάς τους ευρασιατιστές η Δύση είναι το βασίλειο του Αντιχρίστου,καταραμένος τόπος.Όλες οι απειλές εναντίον της Ρωσίας προέρχονται από από τη Δύση και τους εκπροσώπους των δυτικών τάσεων στη Ρωσία.Είμαστε ενάντιοι στην αφομοίωση της Ρωσίας εντός του δυτικού πολιτισμού …….
_76154918_agd-444
Δεν πιστεύω ότι η αντίθεση μεταξύ των κρατών της Δύσης και του γουαχαμπισμού είναι πραγματικά σοβαρή.Γνωρίζουμε ότι η τελευταία συνάντηση που είχε ο Ben Laden με τους σπόνσορές του της CIA πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο στο Dubaï, όπου εδρεύει.Αυτό μπορούμε να το διαβάσουμε σε οποιαδήποτε αγγλική εφημερίδα. Αλλά αυτές είναι λεπτομέρειες.Σε σχέση με τα γεγονότα,το επονομαζόμενο « ριζοσπαστικό ισλάμ » (γουαχαμπισμός,σαλαφισμός) είναι μια δύναμη οικοδομημένη και διογκωμένη από τις ΗΠΑ και κατευθυνόμενη κατά της Ευρασίας ενάντια σε μια εν δυνάμει ευρασιατική συμμαχία κατά της Ρωσίας,Ιράν,Κίνας,Ινδίας,Ευρώπης…. » Σε συνέντευξή του στις 10 Ιουλίου στο BBC δήλωσε ότι o πόλεμος Ρωσίας Ουκρανίας είναι αναπόφευκτος και κάλεσε για μια ακόμη φορά τον Πούτιν να επέμβει στρατιωτικά στην Αν Ουκρανία (που αυτός αποκαλεί Novorossiya ) για να σώσει την τιμή της Ρωσίας.Eκτιμά ότι η ρώσικη ψυχή ξύπνησε από την μάχη για την ανεξαρτησία των ρωσόφωνων που αποκαλεί «  ρώσικη άνοιξη ».
Πηγές :evrazia.info,ΒΒC
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.