Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

O κύριος που κουβάλαγε την τσάντα του αείμνηστου Γιαννόπουλου κι έγινε Καθ. Συνταγματικού Δικαίου, σήμερα μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ & ευρωβουλευτής


O κύριος που κουβάλαγε την τσάντα του αείμνηστου Βαγγέλη Γιαννόπουλου κι έγινε Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, σήμερα μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ & ευρωβουλευτής... λαγός του Αλέξη, για συγκυβέρνηση μνημονιακή με τη δεξιά (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ);
Θαμπώθηκες βρε ελληνάκο  από τους ιλουστρασιόν τίτλους και ...νάξερες τι ψήφισες....
Θα το διαπιστώσεις πολύ σύντομα.... και τότε θα αυτομουτζώνεσαι...

Πόπη Σουφλή
Υ.Γ. Κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα..... Νεοταξίτης είναι ο τύπος....


ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ: Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου - Μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ. 
Καλεσμένος εχθές στη TV φάνηκε καθαρά απο τα λεγόμενά του, οτιπρόκειται να συνγκυβερνήσει ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, βέβαια καθώς είπε: αυτό ίσως είναι καταστροφικό για την χώρα, αλλά τι να κάνουμε αφού έτσι το θέλουν οι ψηφοφόροι.

Όταν του έδειξαν ντοκουμέντα οτι... η κυβέρνηση Ελληνοποιεί [απροσκάλεστους] καθημερινά, δεν έδειξε καμία έκπληξη και πήρε ως συνήθως το μέρος των καημένων των ανθρώπων που ταλαιπωρούνται μακριά απο τις πατρίδες τους.

Συμπέρασμα, η ταφόπλακα της ΕΛΛΑΔΑΣ θα μπει με το ΣΥΡΙΖΑ!
Αν και τα σκυλιά Σαμαράς-Βενιζέλος κάνουν τα πάντα να έχουν αυτη την "τιμή"!!!
Θεοδώρα Αττάρδ μέσω Σίβυλλα
Πηγή
attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.