Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΕΠΛΗΞΑΝ ΜΕ 15 ΟΒΙΔΕΣ ΡΩΣΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ


φ αρχεio

φ αρχεio
 Oι ουκρανοί για μια ακόμη φορά βάλουν κατά του ρωσικού εδάφους.Εξαπέλυσαν σήμερα περί τις 15 οβίδες κατά της περιοχής του Rostov στο νότο της Ρωσίας οι οποίες και εκρήχθηκαν σε μια ακτίνα 500 μ.
Από τα σύνορα και εντός του ρωσικού εδάφους. Την ανακοίνωση έκανε ο επικεφαλής της συνοριοφύλαξης της περιοχής του Rostov ο Vasily Malayev στο πρακτορείο Itar-Tass την Κυριακή.
“Οι ρώσοι συνοριοφύλακες κατέγραψαν την Κυριακή   περίπου 15 εκρήξεις οβίδων κοντά στο χωριό Mityakinskaya. Προήλθαν από το ουκρανικό έδαφος και κατέληξαν στα 300μ. από κατοικημένη περιοχή ” πρόσθεσε ο υπεύθυνος δηλώνοντας την ανακούφισή του που δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί.( ITAR-TASS 10/08/14)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.