Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Βρετανία: Άφησαν 5χρονη χριστιανή νηστική, γιατί το γεύμα που της έδωσε η μητέρα της δεν ήταν διαβασμένο από ιμάμη!


Άφησαν 5χρονη νηστική, γιατί το γεύμα της δεν ήταν χαλάλ!

Άλλη μια ιστορία βγαλμένη από τη νέα ευρωπαϊκή πραγματικότητα…
Μια μητέρα στο νότιο Λονδίνο ισχυρίζεται ότι οι υπεύθυνοι του νηπιαγωγείου άφησαν την 5χρονη κόρη της νηστική, γιατί το γεύμα που της είχε ετοιμάσει η ίδια δεν ήταν χαλάλ, δηλαδή «διαβασμένο» από ιμάμη για βρώση από μουσουλμάνους!

Η 24χρονη μητέρα είχε ετοιμάσει για την μικρή της κόρη γεύμα που αποτελούταν από μια σαλάτα με κοτόπουλο, κριτσίνια, σοκολάτα και φρούτα για την πρώτη ημέρα της μικρής στο νηπιαγωγείο στο Mithcam. Όμως, βάσει των ισχυρισμών της νεαρής μητέρας, δεν επιτράπηκε στη κόρη της να αγγίξει το γεύμα που της ετοίμασε, καθώς οι υπεύθυνοι της είπαν ότι δεν γνώριζαν τι περιείχε η σαλάτα και επειδή το γεύμα δεν ήταν χαλάλ, το κοριτσάκι έμεινε νηστικό.
«Τους είπα ότι είμαστε μια Χριστιανική οικογένεια και ότι η σαλάτα περιείχε κοτόπουλο. Αλλά εκείνοι μου είπαν ότι δεν επιτρέπουν γεύματα που δεν είναι χαλάλ», δήλωσε η μητέρα αργότερα μεταφέροντας τη συζήτηση που είχε με την υπεύθυνη του νηπιαγωγείου.
Αντιθέτως, η υπεύθυνη από τη μεριά της, Afsheen Siddik, αρνείται ότι το 5χρονο κοριτσάκι έμεινε νηστικό, υποστηρίζοντας ότι της προσέφεραν μια μερίδα μακαρόνια, τα οποία το κοριτσάκι αρνήθηκε να φάει.
Για το ζήτημα η μητέρα απευθύνθηκε στη Scotland Yard και τον οργανισμό Ofsted που δραστηριοποιείται σε σχολικά ζητήματα στην Αγγλία. «Δεν έχει να κάνει με το να είναι κάποιος αντι-μουσουλμάνος, αλλά ενάντια στον υποσιτισμό και τη βλακεία», προσέθεσε η μητέρα της μικρής, με την υπόθεση να βρίσκεται ακόμα υπό έρευνα από τις αρμόδιες αρχές.
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.