Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Αθάνατο ελληνικό ρουσφέτι… Καλοκαιρινό «δωράκι» προς τους υπαλλήλους της Βουλής!

Αθάνατο ελληνικό ρουσφέτι… Καλοκαιρινό «δωράκι» προς τους υπαλλήλους της Βουλής!

«Κρυφό» δωράκι προς τους υπαλλήλους της Βουλής περιλαμβάνει απόφαση του Προέδρου της Βουλής που εκδόθηκε εν μέσω θέρους. Σύμφωνα με τροποποίηση παλαιότερης απόφασης, οι υπάλληλοι του κοινοβουλίου, αλλά και οι συνεργάτες των βουλευτών θα αποζημιώνονται με 15 ευρώ ως «δαπάνη κινήσεως» για κάθε απογευματινή συνεδρίαση της Ολομέλειας, ή του Τμήματος Διακοπής!

Να σημειωθεί ότι η προηγούμενη εγκύκλιος περιόριζε το επίδομα για τις συνεδριάσεις που παρατείνονται πέραν της 8ης βραδινής ώρας.
Η αρχική απόφαση είχε ληφθεί μετά το αίτημα των υπαλλήλων που επισήμαιναν πως αρκετές συνεδριάσεις λήγουν τις πρώτες πρωινές ώρες που έχει σταματήσει η λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να παίρνουν ταξί.
Πάντως, με την νέα ρύθμιση οι υπάλληλοι που εργάζονται τις συγκεκριμένες ώρες θα λαμβάνουν από 30 έως 60 ευρώ την εβδομάδα.
Σ.σ. Όλος ο υπόλοιπος κόσμος (όσοι εργάζονται ακόμα τέλος πάντων) που κάνει και πιο χρήσιμα πράγματα στη ζωή του από τους… κατάκοπους υπαλλήλους της Βουλής και τους συνεργάτες των Βουλευτών, δεν έχει τέτοια «προνόμια». Αλλά έτσι είναι, το ρουσφέτι και το βύσμα είναι δύο πράγματα που ποτέ δεν πρόκειται να εξαφανιστούν από την καταδικασμένη Ελλαδίτσα…
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.