Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Το πε και το κανε ο Πούτιν: Μπλόκο στις εισαγωγές προϊόντων από χώρες της Δύσης

putin25

Τρέχουν και δεν φτάνουν οι υπερχρεωμένες «ψωροκώσταινες» του… δυτικού κόσμου



Έδωσε τελικά την εντολή για μπλόκο στην εισαγωγή προϊόντων από χώρες της Δύσης, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, ως αντίποινα των κυρώσεων που επιβλήθηκαν στη Ρωσία.
Σύμφωνα με το Russia Today ο Πούτιν απαγόρευσε την εισαγωγή γεωργικών προϊόντων, τροφίμων και πρώτων υλών για ένα χρόνο, ως απάντηση στις τελευταίες κυρώσεις από την Κομισιόν, έπειτα από την κρίση στην Ουκρανία, την οποία δημιούργησαν οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης. Μάλιστα, χαρακτήρισε την απόφαση αυτή μία απόπειρα να προστατεύσει τη χώρα του.
Το προεδρικό διάταγμα που υπέγραψε προβλέπει την απαγόρευση ή τον περιορισμό των εισαγωγών από τις χώρες που επέβαλαν τις κυρώσεις στη Ρωσία, δηλαδή οι ΗΠΑ, χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Αυστραλία και η Ιαπωνία.
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.