Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Το τμήμα Δικαιοσύνης του Ομπάμα μηνύει μικρή πόλη γιατί αντιστέκεται στην ισλαμική επέλαση στις ΗΠΑ!


Το τμήμα Δικαιοσύνης του Ομπάμα μηνύει μικρή πόλη γιατί αντιστέκεται στην ισλαμική επέλαση στις ΗΠΑ!

Το τμήμα Δικαιοσύνης της αμερικανικής κυβέρνησης υποστηρίζει ότι η μικρή πόλη του Saint Anthony, στη Μινεσότα των ΗΠΑ, παραβίασε τη κρατική νομοθεσία, όταν αρνήθηκε τη κατασκευή ισλαμικού πολιτιστικού κέντρου. Μετά από διετή έρευνα του τμήματος σχετικά με την άρνηση της λειτουργίας του μουσουλμανικού κέντρου που ψηφίστηκε από τους κατοίκους της πόλης το 2012, ο νομικός εκπρόσωπος του τμήματος Δικαιοσύνης που αποτελεί κρατικό και δη κυβερνητικό παράγοντα, Andrew Luger, δήλωσε: «Δεν θα ανεχτώ την αντισυνταγματική αντιμετώπιση προς οποιαδήποτε θρησκευτική ομάδα».

Η κυβερνητική υπηρεσία ισχυρίζεται ότι η μικρή πόλη παραβίασε το νόμο, όταν αρνήθηκε την δημιουργία του Abu Huraira ισλαμικού κέντρου στο υπόγειο του επιχειρηματικού κέντρου της πόλης. Το τμήμα Δικαιοσύνης και οι σύμβουλοι του κάνουν λόγο για παραβίαση του νόμου περί θρησκευτικής χρήσης γης και καταπάτηση της θεσμοθετημένης διάταξης περί ατομικής ελευθερίας.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου σχετικά με το εν λόγω θέμα, ο Luger ανέφερε ότι μόνο σε περίπτωση που οι κάτοικοι αναγκάσουν τους τοπικούς άρχοντες να επιτρέψουν την λειτουργία του ισλαμικού κέντρου και ακολουθήσουν το γράμμα του νόμου σύμφωνα την ερμηνεία που ο ίδιος ο κυβερνητικός νομικός εκπρόσωπος δίνει, τότε και μόνο τότε θα εξετάσει το ενδεχόμενο να αποσύρει τη μήνυση κατά της ίδιας της πόλης! Στην ουσία ο πολιτικός εκβιασμός του κυβερνητικού οργανισμού επιδιώκει να μετατρέψει τους κατοίκους σε συνένοχους στον εξισλαμισμό της περιοχής.
Παρόλα αυτά, η πλειοψηφία των κατοίκων έχει ήδη τοποθετηθεί κατά της λειτουργίας του ισλαμικού κέντρου σε ανοιχτή ακρόαση επί του ζητήματος που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της μικρής πόλης τον Ιούνιο του 2012. Μέλη του δημοτικού συμβουλίου, μάλιστα, αναφέρουν ότι η άρνηση για τη λειτουργία του μουσουλμανικού πολιτιστικού κέντρου δεν έχει να κάνει με τη θρησκεία, αλλά με χωροταξικά θέματα. «Θρησκευτικές χρήσεις γης κάθε μορφής επιτρέπονται σχεδόν παντού στη πόλη. Απλά δεν επιτρέπονται στο σχεδόν 5% των χώρων της πόλης που προορίζονται για βιομηχανική χρήση. Οι βιομηχανικές ζώνες σχεδιάζονται έτσι ώστε να δημιουργούν θέσεις εργασίας και λειτουργούν ως οικονομικές μηχανές», δήλωσε από τη μεριά του ο νομικός συνήγορος της πόλης Saint Anthony.
Βλέπετε, οι μουσουλμάνοι επιδιώκουν να λειτουργήσουν το «πολιτιστικό κέντρο» τους- τώρα τι είδους πολιτισμό έχουν οι ισλαμιστές είναι μια άλλη υπόθεση- σε κεντρικό και πολυσύχναστο εμπορικό σημείο της πόλης, προκειμένω και να μυήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους στις βαρβαρικές διδαχές του ισλάμ, αλλά και να δώσουν το ηχηρό παρόν στέλνοντας το μήνυμα ότι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της αμερικανικής πραγματικότητας.
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.