Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

"Παγώνει" το αντιρατσιστικό και (μας) "ανάβει " η αριστερά!


Picture

Παγώνει η συζήτηση για τον αντιρατσιστικό νόμο μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε και αντιδρούν με τη σειρά τους ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ καταγγέλλοντας εκείνους που αντέδρασαν ως συντηρητικούς.
Αναβολή τουλάχιστον μίας εβδομάδας παίρνει η συζήτηση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή, εξαιτίας αντιδράσεων από βουλευτές της ΝΔ, αλλά και από την Εκκλησία
Σχετικό αίτημα κατέθεσε ο αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου, επικαλούμενος «έκτακτο κώλυμά του». Έτσι η συζήτηση που επρόκειτο να ξεκινήσει στο Β΄Θερινό Τμήμα της Βουλής στις 26 ή 27 Αυγούστου, ίσως ενταχθεί στις εργασίες του Γ' Θερινού Τμήματος που αρχίζουν στις 2 Σεπτεμβρίου. Βλέπετε... οι διακοπές των βουλευτών μας είναι by far οι μακρύτερες όλων των ευρωπαίων βουλευτών!!! Την έχουν μακρύτερη την... αργία τους!!!

Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο από την πλευρά βουλευτών, όσο και από την πλευρά της Εκκλησίας.
38 βουλευτές της ΝΔ συνιστούν... όχι κάποιο απορρυπαντικό, αλλά να εξομοιωθεί η Γενοκτονία των Χριστιανών της Ανατολής (Ποντίων, Μικρασιατών, Αρμενίων και Ασσυρίων) με το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, οκτώ ανεξάρτητοι βουλευτές εξέφρασαν παρόμοια θέση, σε υψηλότερους τόνους.
Με κοινή τους δήλωση υποστηρίζουν ότι το νομοσχέδιο «όπως έρχεται για ψήφιση, αποτελεί κατάπτυστη και αντεθνική υπαγόρευση από τους γνωστούς-άγνωστους υποβολείς» και «η απουσία αναφοράς στις γενοκτονίες των Ποντίων, των Αρμενίων και των Ελλήνων της Μ. Ασίας το καθιστά μνημείο υπόδουλης αποικίας».
Ποιοι είναι οι "γνωστοί-άγνωστοι" ωρέ παλληκάρια; Γιατί φοβάστε να τους κατονομάσετε κι ακόμα ΔΕΝ ψηφίστηκε το νομοσχέδιο;;; Εξάλλου ο Σιωνισμός, είπαμε, δεν είναι θρησκεία, ούτε εθνότητα, είναι παγκόσμια πολιτική οργάνωση με έδρα το Κράτος του Ισραήλ και τις ΗΠΑ.
Αντιδράσεις υπάρχουν και από την πλευρά της Εκκλησίας, καθώς αρκετοί μητροπολίτες θεωρούν ότι ο νόμος «είναι αντίθετος προς την Αγία Γραφή, προς την ελληνική σοφία και παιδεία, αλλά και προς την απλή λογική και το αίσθημα του ανθρώπου».
Και πάνω που παγώνει για να βρουν τρόπους να κάνουν διάφορους ελιγμούς, τσουπ! αντιδρά η παγκοσμιοποιημένη μας αριστερά!!!
“«Μπαλτάκο, ζεις εσύ μας οδηγείς!» Το αντιρατσιστικό και πάλι στον πάγο”, σχολιάζει η Βασιλική Κατριβάνου, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Αθηνών:
“Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο κινδυνεύει να μείνει στην ιστορία ως το πιο παγωμένο (για να μην πω κατεψυγμένο) και αποσυρμένο νομοσχέδιο όλων των τελευταίων χρόνων. Όπως είχαμε επισημάνει ως Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, η θέσπιση αντιρατσιστικής νομοθεσίας ήταν ένα βήμα απαραίτητο (παρά τα σοβαρά προβλήματα, ελλείψεις και αδυναμίες του συγκεκριμένου νομοσχεδίου), καθώς θα έδινε ένα μήνυμα στην κοινωνία: ότι η πολιτεία θεωρεί προτεραιότητα την αντιμετώπιση του ρατσισμού”, δήλωσε μετά την απόφαση να παγώσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και προσθέτει. "Μοιάζει όμως ότι η συγκυβένηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θέλει να στείλει διαφορετικά μηνύματα στην κοινωνία: ότι η πάταξη του ρατσισμού είναι πολυτέλεια, αν όχι ανεπιθύμητη, γι’ αυτήν, και μπορεί να αναβάλλεται διαρκώς. Φαίνεται έτσι ότι, σε αρμονία με την πολιτική της (βλ. «Ξένιος Δίας», παράταση της κράτησης μεταναστών επ’ αόριστον και πέραν του δεκαοχτάμηνου) δυσκολεύεται να εισάγει ακόμα και αυτό το καθυστερημένο και ελλιπές νομοσχέδιο”, σχολιάσε.
Ενώ η η ΔΗΜΑΡ αναφέρει: “Η νέα μετάθεση  της ημερομηνίας κατάθεσης  του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου  στη Βουλή, προδίδει τις έντονες προσπάθειες που καταβάλλουν συντηρητικοί  θύλακες στο εσωτερικό της ΝΔ,  να αποτρέψουν την ψήφιση μιας σύγχρονης αντιρατσιστικής νομοθεσίας. Η ΔΗΜΑΡ επιμένει ότι η έκρηξη των ρατσιστικών και νεοναζιστικών πρακτικών στη χώρα δεν αφήνει άλλα περιθώρια ταλαντεύσεων, παλινωδιών και υπαναχωρήσεων. Καθένας αναλαμβάνει  τις ευθύνες του. Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο πρέπει να συζητηθεί και να ψηφιστεί”.
Αυτή είναι η προτεραιότητα των Ελλήνων, η αντιμετώπιση του ρατσισμού που ΤΟ ΙΔΙΟ το σύστημα έχει τεχνηέντως καλλιεργήσει και θρέφει!!! Την αναγνώριση του Ολοκαυτώματος και την δίωξη όσων δεν συμφωνούν με τους αριθμούς και τους σκοπούς του, σε μια χρονική στιγμή που το ολοκαύτωμα του Παλαιστινιακού λαού κορυφώνεται! Την απαγόρευση του να μπορείς δημόσια να εκφράσεις την απέχθεια σου σε κατάντιες τύπου Κοντσίτα όσο η πληρωμένη από τον φορολογούμενο Έλληνα θα της δίνεις το πρώτο βραβείο. Ναι, το κέρατο μου μέσα!!! Αυτές είναι οι προτεραιότητες, με αυτά τα προβλήματα πέφτει ο Έλληνας το βράδυ στο κρεβάτι με κοιλιά που γουργουρίζει ή στριφογυρνάει με το άγχος πως θα πληρώσει τράπεζες και φόρους, πως θα πάρει τα απαραίτητα στο παιδί του, πως θα ζεσταθεί το χειμώνα, πως δεν θα δακρύσει που δεν πήγε ΠΑΛΙ διακοπές! Όλη του η έγνοια είναι πως θα περάσουν τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών, να ισοπεδωθούν τα πάντα, και να ξυπνήσει μια μέρα ξένος στην ίδια του τη χώρα.
Και μετά θέλετε και να σας ψηφίσει ο κόσμος!!! Μήπως στην απόγνωση τον έχει ρίξει ΜΌΝΟ η συγκυβέρνηση ή πρώτα απ' όλους εσείς, που δεν είστε καμία απολύτως εναλλακτική λύση; Για σκεφτείτε το και αναλογιστείτε τις δικές σας τις ευθύνες.
Τι κάθομαι και γράφω; Λες και μιλάω σε υπαρκτούς ανθρώπους και ειλικρινείς πολιτικούς! Την παγκοσμιοποίηση μου μέσα!!!!!!!
allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.