Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ

Ο ηλικιωμένος οδηγείται προς εκτέλεση

Ο ηλικιωμένος οδηγείται προς εκτέλεση
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Το Ισλαμικό Κράτος συνεχίζει την ανάρτηση φωτογραφιών σε λογαριασμούς του στο twitter τόσο από εκτελέσεις πολιτών στη Συρία όσο και από αποκεφαλισμούς στρατιωτών στο Ιράκ .Στις 8 Αυγούστου αναρτήθηκε η Δίκη κατά το δίκαιο της Σαρία και η εκτέλεση ενός ηλικιωμένου άνδρα στο Μanbej της περιφέρειας Χαλεπίου με την κατηγορία ότι ασκούσε την μαγεία. Αυτή η κατηγορία χρησιμοποιείται εκτεταμένα για να δικαιολογήσει δημόσιες εκτελέσεις στην περιοχή.Λογαρισμός γνωστού ευρωπαίου δημοσιογράφου και ακτιβιστή στο συριακό κάνει λόγο για αποκεφαλισμό.ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

BuibYTzIYAEI1PPΣτις 4 Αυγούστου η ίδια οργάνωση εκτέλεσε δια σφαγιασμού 3 στρατιώτες στο Ιράκ στην περιοχή Al Sejar βορειοανατολικά της Φαλούτζα στην επαρχία Ανμπάρ.
π;ιδιά παρακολουθούν το θέαμαπαιδιά παρακολουθούν το θέαμα
BuibX9kIIAAKgXo
Η Φαλούτζα έχει τεθεί υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους από την αρχή του τρέχοντος έτους. Οι στρατιώτες είναι καθηλωμένοι στα γόνατα με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα.IS-Anbar-beheading-thumb-560x356-3620Τους έχουν διακριτικά αναγνώρισης. Τους αναφέρουν ως “Σαφαβίδες,” ή Ιρανούς δηλ. ως μαχητές που είναι στρατευμένοι με την σιιτική κυβέρνηση. (longwarjournal)
από τη μαζική εκτέλεση σύριων πολιτών πριν λίγεσ ημέρεσ στην Deir Ezzorαπό τη μαζική εκτέλεση σύριων πολιτών πριν λίγες ημέρες στην Deir Ezzor
BujgGEOIYAAdnvs
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.