Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Με πανό και μηνύματα στο διαδίκτυο προσπαθούν να ξεσηκώσουν τους κατοίκους του Φεργκιουσον στις ΗΠΑ υπερ των ισλαμοφασιστών του ΙΚΙΛ


Με πανό και μηνύματα στο διαδίκτυο προσπαθούν να ξεσηκώσουν τους κατοίκους του Φεργκιουσον υπερ του ΙΚΙΛ
Ανάμεσα σε όλες τις αφίσες και τα πλακάτ που κρατούσαν κάτοικοι του Φέργκιουσον κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της περασμένης εβδομάδας, ένα προκάλεσε έντονη ανησυχία για το τι ακριβώς συμβαίνει στη μικρή πόλη του Μιζούρι.
«Το ΙΚΙΛ είναι εδώ», έγραφε πανό σε εικόνα που μεταφέρθηκε στις οθόνες από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN! Ταυτόχρονα, πολυάριθμα μηνύματα σε μέσα ηλεκτρονικής δικτύωσης από υποστηρικτές των ισλαμιστών δολοφόνων του ΙΚΙΛ παροτρύνουν τους Αφρο-αμερικάνους κατοίκους της πόλης να ξεσηκωθούν και να εγκαθιδρύσουν το πρώτο επίσημο ισλαμιστικό κράτος στις ΗΠΑ!

isis-here-banner
isis-tweet-600x248
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.