Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Γελάει ο κόσμος με την Ν. Αφρική του Απαρτχάιντ που υποστηρίζει τους Εβραίους και την γενοκτονία των Παλαιστίνιων

 Η Ν. Αφρική με το Απαρτχαϊντ που "απελευθερώθηκε" από την δυναστεία των λευκών και την γενοκτονία κατά των μαύρων, είναι υπέρ της γενοκτονίας των Παλαιστινίων. Λογικό. Δεν ξεχνά ποιοί υποστηρίξαν τον Μαντέλα τον "ηγέτη". Οι εβραίοι με το περίφημο ολοκαύτωμα τώρα γενοκτονούν και αυτοί σαν ναζί. Και ρωταώ ο αφελής: Πως γίνεται λαοί που υπέστησαν γενοκτονίες και ολοκαυτώματα, να υποστηρίζουν και να διαπράττουν τα ίδια εγκλήματα; Εμείς οι Έλληνες, οι Αρμένιοι, οι Ασσύριοι γιατί δεν διεπράξαμε ανάλογα εγκλήματα ύστερα από την γενοκτονία του προηγούμενου αιώνα και την κατοχή επί 4-5 αιώνων από τους τούρκους;

Δείτε το βίντεο και δείτε παρακάτω γιατί αγαπάνε τόσο πολύ τον Μαντέλα τον φιλοεβραίο επανάστατη κομμουνιστή των πολυεθνικών που άφησε μιά χώρα ρημαδίο από το έιτζ και στο οποίο οι λευκοί ζουν υπό τον φόβο της γενοκτονίας.

Μαντέλα: Ο κομμουνιστής τρομοκράτης που υποστηρίχθηκε από Σιωνιστές
Σιγά ρε καθυστερημένοι, τον... «ηγέτη» τον Μαντέλα
Απίστευτο! Ο Μαντέλα που «δεν ήταν κομμουνιστής» ήταν κομμουνιστής!...
Ο αδελφός του Rowan Atkinson επιτέθηκε στα ενορχηστρωμένα ψέματα για τη δολοφονική κληρονομιά του Μαντέλα
Ν. ΑΦΡΙΚΗ: Με τον φόβο της γενοκτονίας ζουν οι λευκοί «Μόλις πεθάνει ο Μαντέλα θα σας σκοτώσουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.