Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ ΠΟΜΑΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ


image
Πρώτη φορά είδαν την Τουρκία !
Επίσκεψη από την Τουρκική Ένωση Ξάνθης στην νομαρχία
Στα πλαίσια του πολιτιστικού ταξιδιού που οργανώνει η ΤΕΞ, ομάδα 50 μαθητών από την Ελλάδα επισκέφτηκε τον αντινομάρχη Χουσείν Κουλοζού.

Ο αντινομάρχης Χουσείν Κουλοζού συναντήθηκε με τους μαθητές στην αίθουσα συνεδρίασης της νομαρχίας.
Μιλώντας εκεί ο εκπρόσωπος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Μπουλέντ Χατζή Σαλίχ, ανέφερε πως επελέγησαν 50 Τούρκοι μαθητές που σπουδάζουν στην Ξάνθη και δεν είχαν δει ποτέ την Τουρκία και προσθεσε πως οργάνωσαν αυτό το ταξίδι για να γνωρίσουν οι Τούρκοι μαθητές την τουρκική κουλτούρα,
Αργοτερα μιλώντας ο αντινομάρχης Χουσείν Κουλοζού, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη των μαθητών στο Τσανάκκαλε.
Μετά από τις ομιλίες δόθηκαν δώρα στους μαθητές και βγήκαν φωτογραφίες όλοι μαζί.
Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρι 21/8/2014
Σχ : Με οδηγό τον συγκεκριμένο φορέα, δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε το πρόγραμμα του ταξιδιού… Πολεμικό μουσείο, μουσείο Πανόραμα 1453, μνημείο μαρτύρων του Τσανάκκαλε….
Τι αντιστοιχο κάνει η Ελλάδα για τους Πομάκους αυτους μαθητές ;
Δεν ξέρω, ρωτήστε τον κύριο Βαγγέλη…
tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.