Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Επίθεση των ισλαμοφασιστών της Αλβανίας στον Άγιο Κοσμά και τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο!




Φιερι = Απολλωνία:
Το Συντονιστικό Κομιτάτο για την Προστασία και Επίλυση της Αλβανικής Εθνικής Υπόθεσης (δηλαδή οι άρρωστοι φασιστές με αρχηγό τον Αρντίτ Μπίντο ένα ανόητο που νομίζει πως μπορεί να πολεμήσει τους Αγίους και την Ορθόδοξη Εκκλησία με το ξεραμένο του μυαλό από την κακία) έχει ζητήσει να μην γίνει η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί για τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Κολικόνταση του Φιέρι όπου και μαρτύρησε ο Άγιος της Εκκλησίας μας.

Το κομιτάτο αντέδρασε στην είδηση αυτή λέγοντας πως πρέπει να τιμούμε τα πρόσωπα του αλβανικού έθνους και όχι ανθ-αλβανούς όπως ο Άγιος Κοσμάς».
«Κάθε έθνος έχει δικαίωμα να αγιάσει τους ήρωες της. O Γιαννουλάτος (προσβάλουν χωρίς να αναφερθούν με τις αρμόζουσες προσφωνήσεις) και οι έλληνες να τιμούν τον Άγιο Κοσμά τους και όχι τον Κοσμά τον σατανά για τους αλβανούς (δείτε θάρρος και βλασφημίες για έναν Άγιο που τιμούν όλοι οι ορθόδοξοι στο κόσμο)
«Άνοιξε στην Αλβανία 230 ελληνικά σχολεία καταταράσσοντας την αλβανική γλώσσα, και έκλεισε δεκάδες ναούς που λειτουργούσαν αλβανικά. ( Άλλο ένα μεγάλο ψέμα όταν η έννοια του Αλβανικού Έθνους δημιουργήθηκε μετά το 1900 και η Αλβανική Γλώσσα με το ζόρι γράφτηκε, που να λειτουργούσαν και μ’ αυτήν. Πρόκειται για ανθρώπου που χωρίς ενδοιασμούς και ντροπή μετατρέπουν την ιστορία σε παιχνίδι και την πλαστογραφούν όπως νομίζουν)
«Όχι Γιννουλάτε, μην εκμεταλλεύεσαι την φιλία των Αλβανών και την θρησκευτική τους ανεκτικότητα που είναι ιερή για μας»
(Δεν καταλαβαίνουν οι ισλαμο-φασιστές πως την θρησκευτική αρμονία και ανεκτικότητα την καταστρέφουν αυτή διώκοντας την Ορθόδοξη Εκκλησία και τους πιστούς της  οι οποίοι αποτελούν και την βάση της συμβίωσης των διάφορων θρησκειών στην χώρα. )
Σύμφωνα με τις 26 μη κυβερνητικές οργανώσεις που δεν τις ξέρει και ούτε θα τις ξέρει ποτέ κανείς και εκπροσωπούνται από το Κομιτάτο για την Προστασία και την Επίλυση της Εθνικής Υπόθεσης  ως ένα άγριο όργανο του τυφλού εθνικισμού. « Ο Άγιος Κοσμάς ήταν ένα άτομο που προωθούσε την ελληνική γλώσσα, παραβλέποντας την αλβανική». Με τις φράσεις αυτές φαίνεται ξεκάθαρα ο αναλφαβητισμός τους και το πόσο αφελείς είναι όταν όλα όσα έκανε ο Άγιος Κοσμάς τα ερμηνεύουν έξω από το ιστορικό-πολιτιστικό-θρησκευτικό πλαίσιο της εποχής.
Σύμφωνα με αυτούς ο Άγιος Κοσμάς ας τιμηθεί στο μέρος όπου γεννήθηκε και όχι εκεί που εκτελέστηκε.  Φυσικά όσα λένε αυτοί οι άνθρωποι μας δείχνουν το σκοτάδι που επικρατεί στο μυαλό τους σε σχέση με την Ορθόδοξη Πίστη και Ζωή.
Η Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας μαζί με το Δήμο του Φιέρ ετοιμάζει εκδηλώσεις για τα 300 χρόνια της γέννησης του Αγίου Κοσμά.
Το ερώτημα είναι: Τι σκέφτεται να κάνει το Ελληνικό κράτος σχετικά με τις συνεχόμενες προσβολές της ιστορίας της και της ορθόδοξης πίστης από ακραίους αλβανούς με αρχηγό των Ιντρίζη και τον Αρντίτ Μπίντο που αυτοϊκανοποιείται όταν βρίζει ορθοδόξους και έλληνες?
Τους προτείνουμε να μην παίξουν με την υπομονή μας και να μην συνεχίζουν ένα αγώνα 500 χρονών που δεν μας λύγισε ούτε πρόκειται να μας λυγίσει.
pelasgoskoritsas.com
foniortodoksonkoritsas.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.