Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Ο ΡΑΣΜΟΥΣΕΝ( ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ) ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ.


nato

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ θα πάει στην Ουκρανία πριν την προγραμματισμένη σύνοδο κορυφής του συγκεκριμένου οργανισμού.Απ’ότι φαίνεται ”δεν κρατιέται” για την κοινή πλεύση που επιθυμεί να ακολουθήσουν οι δύο πλευρές.

  Στις   7 Αυγούστου θα βρίσκεται στην Ουκρανία ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ πριν την σύνοδο κορυφής που θα πραγματοποιηθεί στις 4  με 5 Σεπτεμβρίου στην χώρα της Ουαλίας.Η είδηση γνωστοποιήθηκε την Τρίτη από τον  Ουκρανό Μόνιμο Αντιπρόσωπο του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία ”Igor Dolgov” σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο ειδήσεων ”UNIAN”.
  Το εύλογο  ερώτημα που τίθεται είναι για ποιο λόγο ο Κ.Ρασμούσεν θα βρίσκεται στην Ουκρανία για να συνομιλήσει μόνος του με τους Ουκρανούς;
  Ο  Dolgov  λοιπόν είπε πως ο Κ.Ρασμούσεν θα συνομιλήσει με τους Ουκρανούς ηγέτες,με τους οποίους θα συζητήσει μεταξύ άλλων επίκαιρα θέματα σχετικά με την Ουκρανία και το όραμα της χώρας περί συνεργασίας με την ”Συμμαχία”.Τέλος,πρόσθεσε πως η συνάντηση της Επιτροπής του ΝΑΤΟ με την Ουκρανία σε επίπεδο αρχηγών των κρατών και των κυβερνήσεων θα διεξαχθεί στα πλαίσια της συνόδου κορυφής.Το ΝΑΤΟ ακολουθεί ξεκάθαρα κοινή πλεύση με την Ουκρανία και προσπαθεί να την φέρει πιο κοντά στην ”δύση”.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.