Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Η εκκωφαντική σιωπή των ΗΠΑ για τη γενοκτονία των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή


χριστιανισμος-620x412


Ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Frank Wolf καταδίκασε τη σιωπή της Ουάσιγκτον – τόσο στο Λευκό Οίκο όσο και στο Κογκρέσο – όσον αφορά στις σφαγές των Χριστιανών στο Ιράκ (κυρίως) αλλά και στην υπόλοιπη Μέση Ανατολή.




Γιατί είναι σιωπηλή η Ουάσιγκτον, αναρωτήθηκε.
Ορίστε γιατί:

Οι Χριστιανοί ηγέτες του Ιράκ επιρρίπτουν τις ευθύνες για αυτές τις φρικαλεότητες ξεκάθαρα στον Τζορτζ Μπους, ο οποίος αποφάσισε την εισβολή και την μετέπειτα κατοχή του Ιράκ το 2003.
Μισό εκατομμύριο Χριστιανοί έχουν ήδη εγκαταλείψει τη Μοσούλη, ενώ όσοι παραμένουν θα σφάζονται.
Ο επικεφαλής της Ιρακινής Καθολικής Εκκλησίας, Επίσκοπος Louis Raphael I  Sako, δήλωσε ότι η αμερικανική εισβολή κατάφερε όσα δεν είχαν καταφέρει οι Μουσουλμάνοι επί 1500 χρόνια: την καταστροφή του Χριστιανισμού στο Ιράκ.
Παρ” όλα αυτά, οι Ρεπουμπλικανοί φοβούνται. Αν αναγνωρίσουν τη γενοκτονία, φοβούνται ότι ο κόσμος θα θυμηθεί ότι ήταν ο πόλεμος τους που οδήγησε σε αυτή την κατάσταση. Έτσι απλά σιωπούν.
Οι Δημοκρατικοί, από την άλλη πλευρά, είναι πάρα πολύ απασχολημένοι με το να επιτίθενται στον Χριστιανισμό εντός των ΗΠΑ…
Έτσι και τα δύο κόμματα, εξίσου διεφθαρμένα μέχρι τον πυρήνα τους, σιωπούν για αυτό το Ολοκαύτωμα.
Χαρακτηριστικά, όταν ο Cheney ρωτήθηκε για τη δική του εμπλοκή σε όσα συμβαίνουν στο Ιράκ, γρύλισε σαν παγιδευμένο ζώο: Ο Ομπάμα φταίει…
Το «έγκριτο» National Review αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι οποιαδήποτε σχόλια αναφέρονται στο Ολοκαύτωμα του Χριστιανισμού θα διαγράφονται αμέσως.
Προφανώς δεν υπάρχουν πλέον χρήματα για την υπεράσπιση των Χριστιανών. Ούτε καν από ένα περιοδικό που κάποτε υπερασπιζόταν γενναία τα δικαιώματα των Χριστιανών που ζούσαν στα κομμουνιστικά καθεστώτα της ανατολικής Ευρώπης…
CHRISTOPHER MANION
Απόδοση-Μετάφραση: Hellasforce
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.